vineri, 22 martie 2013

Raspunsul meu pentru subiectul Sabina, salvatoarea Romaniei!

Am postat pe Facebook un scurt status care zice cam asa : "E ciudat sa ajungi vedeta doar pentru ca ai o bentita cu tricolorul pe frunte. Cred ca in urmatorii ani, doar pentru ca mergi imbracat la scoala o sa devii vedeta."

Imediat comentariile au inceput sa apara. 'Oi fi eu catolic, dar nu-s si ungur! Unul dintre oamenii pe care aparent ii credeam prieteni ma provoaca barbateste, in opinia lui, sa ma duc in Covansa si sa port si eu bentita ca Sabina, daca am "sange in instalatie". Problema este ca eu raspund doar la provocarile care-mi sunt avantajoase.

Dinu"- Mihai..ma repet! Ai tupeu? Ia fa tu o plimbare prin Covasna cu o bentita tricolora pe cap. Ai singe in instalatie ? Ca pe FB esti vehement la adresa pustoaicei.
- Mihai..subiectul e prea serios si sensibil ca sa-ti permiti sa-l iei tu la misto. Am ajuns sa ne fie frica sa purtam insemnele nationale in tara noastra?!! Cind tu vei avea tupeu sa faci ceea ce a facut ea, atunci mai vorbim. Cit timp insa te ascunzi in spatele unui calculator si te limitezi la a face mistouri ieftine, am mult mai mult respect pt pustoaica de 15 ani. Asa ca "shhh!'
3 minutes ago · Like

Mihai EnăşelAsa e, sunt in spatele calculatorului, ma ascund, nimeni nu ma cunoaste, nimeni nu stie ca promovez Romania pe oriunde ma duc, nimeni nu stie ca zilele acestea am fost implicat intr-un proiect in care au participat alte 4 tari din Europa si ca la noi in oras, in Bacau, au fost 23 de tineri straini care au avut ocazia sa vada Romania. Nimeni nu stie ca dupa ce am ocazia sa port discutii cu strainii, isi schimba parerea despre noi, romanii! Imi pare rau ca nu port bentita cu tricolorul ca sa arata ca sunt roman, imi pare sincer rau, dar eu am metodele mele de a fi patriot! "

Nu sunt barbat adevarat sa plec acum in Covasna si sa port bentita, mandru pe frunte. As putea insa gandi un proiect care va implica participanti din mai multe tari din Europa, care vor dezbate acest subiect si care ar avea un rasunet mai mare decat cel al bentitei. Un rasunet adevarat, ca in momentul de fata, asta cu bentita e ca o basina trasa intr-un borcan, fasaie, dar n-are pe unde sa iasa!

6 comentarii :

  1. adevarul gol-golut. bravo :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Total de acord.Mie mi se pare prea mediatizat un subiect de 2 bai ce sa zic are tupeu...apai pustii din ziua de azi de tupeu nu duc lipsa ma lasi...:)) H.A.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult zgomot pentru nimic :) Sper totusi ca ti-ai dat seama ca povestea cu "Salvatoarea Romaniei" este o inscenare a nationalistilor romani ;)

    RăspundețiȘtergere