vineri, 29 martie 2013

Lucruri pe care Photoshopul nu le face!

Am postat anume un subiect de discutie pe Facebook, pentru a vedea cati dintre prieteni aleg ca raspuns "photoshop"! Intrebarea suna cam asa : "Are idee careva cum am facut poza asta? Cum de sta aparatul suspendat? "
Raspunsurile nu au intarziat sa apara, majoritatea au raspuns cu " Sigur l-ai pus acolo in Photoshop!", adica nu exista in poza originala. Poza la care ma refer este asta : Le-am dat tot eu raspunsul! Nu toate pozele care par extraordinare sunt facute in Photoshop, ele au la baza si solutii logice, desi trebuie sa recunosc ca ar fi fost mai usor, insa cum sunt inginer, am apelat la o tehnica mai dificila (asa ne place noua sa complicam lucrurile) :)). Am legat aparatul cu o sarma si l-am agatat de o bara metalica care am fixat-o intre usa si toc! :)) Stiu, cam complicat insa am vrut sa demonstrez ca nu totul se face in Photoshop! Recunosc ca am folosit programul ca sa elimin apoi sarma, insa aparatul exista si in poza originala, cum puteti vedea mai jos! Trust me, I am an Engineer!

In caz ca nu ati dat Like paginii mele de Facebook, va astept! :D

Update : Unii au inteles gresit acest articol, cum ca nu mai sunt ca inainte si ca acum caut atentie. Da, caut atentia voastra, a cititorilor, altfel de ce mi-as mai fi facut blog, sau de ce si-ar face cineva Facebook daca nu intra pe el si nu il actualizeaza cu poze? Asta e scopul blogului si al Facebook-ului. Imi pare rau pentru impresiile gresite create! Poate ar trebui sa ma cunoasteti fata in fata ca sa vi le schimbati!

8 comentarii :

 1. Esti inginer cu diploma?Sau astepti sa vina vara sa o iei? Erai simpatic inainte, si pareai un tip care se detaseaza de restul turmei, insa acum nu cauti decat atentia celor din jur intr-un mod jenant si stupid. Maturizeaza-te omule ! Faptul ca ai pus 4 sarme nu te face inginer. Trebuia sa stii sa-l creezi si atunci te puteai numi inginer. Multa bafta in continuare !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Diploma e la secretariat!:)). Multumesc pentru simpatie, dar si pentru cuvintele dure!
   Bafta si tie!

   Ștergere
 2. Mi se pare mie sau nu te uiti in obiectiv?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sincer nici nu mai stiu daca ma uitam sau nu in obiectiv! Cred ca ma uitam 1 cm, 2 mai la stanga! :))

   Ștergere
 3. Chestia aia de pe barba ta se vede ca nuca in perete :-w scapa de ea (chestia) :))

  RăspundețiȘtergere
 4. si pana la urma e si Photoshop. Ai umblat la culori. Se vede bine intre originalul in care se vede sarma si poza finala in care fundalul e mai alb si tu mai palid :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am umblat si cu Photoshopul, insa ziceam de aparat, ca est acolo si in poza originala :D

   Ștergere