sâmbătă, 23 februarie 2013

PRETTY WOMEN’S DAY

Vineri, 8 martie, incepand cu ora 21:00, Dublin Irish Pub , va gazdui cea mai frumoasa petrecere de ziua femeii: “PRETTY WOMEN’S DAY”. Acest eveniment este organizat de cativa elevi din 3 licee bacauane, cunoscuti drept lideri ai elevilor, si-au unit fortele si pregatesc cea mai tare petrecere de ziua femeii.


Pretul unui bilet este de 5 Lei/fete; 10 Lei/baieti
Rezervari: 0756514653 sau 0753332776. 

Important! Am doua invitatii duble (pereche) pe care le ofer celor care vor raspunde intr-un comentariu ce semnificatie are pentru ei ziua de 8 martie. Cele mai bune doua raspunsuri vor castiga invitatiile. Am nevoie sa comentati cu numele vostru real (sau cu cel care va gasesc pe Facebook).

Colaboratori : Liga Studenteasca- Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau
Sponsor oficial: Grafit Invest- productie publicitara
Parteneri media: Contrasens, KristoferLa ObiectMihai Enasel, Adolescenta.

5 comentarii :

 1. 8 martie? Luna martie este, pentru mine, o serie de evenimente emoţionante! 1 martie - este ziua în care o să fiu umplut de mărţişoare. Voi primi şi voi oferi tuturor apropiaţilor acel simbol al începerii primăverii, legat cu o aţă alb-roşie, care semnifică apreicerea pentru cel/cea căruia/căreia îi este oferit. Apoi vine 6 martie: ziua de naştere a mamei mele; a, şi a verişorului - una din cele mai semnificative zile din lună. Sărind peste 8 martie, despre care voi detalia mai jos, vine ziua de 21 martie: ziua de naştere a bunicii - ocazia perfectă de a aduna familia în jurul mesei şi de a ne simţi bine.
  Dar, dintre toate acestea, ziua de 8 martie, pe care nu o consider doar Ziua Mamăicilor, ci ziua tuturor femeilor este, pe departe, cea mai semnificativă dintre toate. În fiecare an merg cu bucurie cu braţul de flori să le ofer câte una colegelor de şcoală, apoi iau la rând florăriile pentru a cumpăra câte un buchet mamei, bunicii, mătuşei, fetelor/femeilor importante pentru mine. Cel mai mult îmi place când văd bucuria din ochii lor pricinuită de atenţia deosbită pe care o primesc ele, femeile, de ziua lor. Nu o să ratez nici anul acesta ocazia de a le ura "la mulţi ani!" şi de a le fura un zâmbet! :-)

  RăspundețiȘtergere
 2. 8 martie simbolizeaza pentru mine ziua in care (noi barbatii) le aratam femeilor din jurul cat de mult le iubim, prin mici atentii : o floare, o ciocolata sau chiar un simplu sarut; parerea mea e ca si-a cam pierdut din mesaj, fiind mai mult o sarbatoare "comerciala", ca celelalte sarbatori asemanatoare.

  Gabi G

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru mine ziua de 8 martie nu inseamna ziua femeii , ci mai mult ziua mamei . Cel putin asa am fost invatat , cand eram mai mic , nu stiam eu ca e ziua tuturor femeilor , ci a mamei si a bunicii , ceea ce mi se parea frumos. Acum ca am crescut , consider ca e ziua femeilor , iar macar pe aceasta data ele ar trebui sa fie respectate cum li se cuvine.

   Munteanu Alex.

   Ștergere
 3. Pentru mine ziua de 8 martie nu inseamna ziua femeii , ci mai mult ziua mamei . Cel putin asa am fost invatat , cand eram mai mic , nu stiam eu ca e ziua tuturor femeilor , ci a mamei si a bunicii , ceea ce mi se parea frumos. Acum ca am crescut , consider ca e ziua femeilor , iar macar pe aceasta data ele ar trebui sa fie respectate cum li se cuvine.

  Munteanu Alex.

  RăspundețiȘtergere
 4. 8 Martie, o daaa ziua femeii si in special a mamelor.Este acea zi asteptata de toate femeile pt a fi rasfatate din toate punctele de vedere:cadouri,multa afectiune,fara treaba casnica,fara stres etc. O zi inchinata special acelei fapturi delicate date de Dumnezeu.

  Balan Andrei

  RăspundețiȘtergere