duminică, 24 februarie 2013

Ce replici de agatat mai merg? Cafeaua, filmul sau cina?

Trebuie sa recunosc ca miile de ani de evolutie pun in primejdie, si anume puterea de convingere a sexului masculin!

Odata cu aparitia retelelor de socializare in stransa legatura cu photoshopul si a altor metode de prostit, barbatii le-au epuizat pe toate si se confrunta cu o criza acuta de idei!

Ce replici de agatat mai merg in ziua de azi? Cea cu cafeaua inca mai merge, femeilor le place cafeaua, vor sa fie vazute cu un barbat bine, la aceeasi masa. Replica in care ii zici hai la mine sa vedem un film, mergea bine in trecut, insa fetele s-au prins de faza si stiu la ce sa se astepte, ori te refuza direct, si asta iti da sansa sa o iei de la capat prin alta metoda, ori daca e atrasa de tine, stabiliti rapid ziua si se uita filmul la voi.
In randul domnilor, si din pacate a inceput sa fie populara si prin randul tinerilor, replica "Doresti sa luam cina impreuna la Restaurantul X?" are o sansa de reusita de sub 10% si informatia vine din sursa sigura (de la o fata)! Nu o mai incercati!


Ce vor de fapt fetele si mai nou femeile? Dupa cum va spuneam, evolutia ne-a adus numai belele pe cap, insa are si avantajele ei, dar asta depinde intr-un oarecare procent si de tine (barbat)! 
Doamnele/domnisoarele vor sa discute cu tine, sa intretina un dialog, sa-i poti face fata intr-un schimb de replici, sa-i dai raspunsul pe care il asteapta la o intrebare coapta inca de acasa, sa o faci sa rada! 
Du-o la o shaorma sau un hamburger, nu-i va pasa daca se simte bine cu tine, si gusta din farmecul tau, pe care apropo, trebuie sa-l ai!

Degeaba ti-ai calcat costumul, degeaba ai luat-o cu gipu', i-ai deschis portiera degeaba fraiere! Scaunul la restaurant l-ai tras asteptand-o sa se aseze usor dar te-ai uitat la fundul ei, replicandu-i apoi :"Imi permiti sa ma asez?". O privesti urat vazand ca nu foloseste cutitul si furculita, insa ea se simte perfect tragand cu putere din pulpa pe care tocmai a comandat-o pe banii tai, insa ea e naturala, nu vrea schimonoseli si fandoseli! Te vrea pe tine ala care esti zi de zi! Vrea sa rada cu tine, sa fie libera sa zica ce vrea, chiar daca subiectul este mai rusinos! Vrea sa aiba libertatea sa garaie daca asta simte la sfarsitul ospatului, ca nah, tu ai dus-o acolo!

Ma opresc din critici si pamflet, imi place insa evolutia femeilor din punctul asta de vedere, si o sugestie pentru ele ar fi sa se lase mai usor, ca sa nu moara "rasa masculina" :))!

9 comentarii :

 1. Vrei să o agăți platonic sau să-i agăți ciorapul?

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca ele s-ar lasa mai usor "masculii" nu ar mai prezenta interes..sau nu atat de mult :D.

  RăspundețiȘtergere
 3. La urma urmei nu conteaza daca o inviti la restaurant, shaorma, mcdonald's sau lautari. Daca te place vine indiferent, daca e mai important locul parerea mea e ca te chinui degeaba. A...si alta chestie importanta ar fi ca fiecare sa isi plateasca consumatia.

  RăspundețiȘtergere
 4. si teatrul ar fi o optiune buna :)

  RăspundețiȘtergere