joi, 24 ianuarie 2013

Urmatoarea locatie spre care ma indrept : ORDU, Turcia

Am scris cu putin timp in urma despre un proiect destinat tinerilor, Youth Pass se numeste si este finantat de UE. Am incercat sa mobilizez mai multi tineri din Bacau, sa mergem impreuna in orasul Ordu din Turcia unde ne vom avea implica in cateva activitati.

Pentru o ora am avut "blocat" contul de Facebook din cauza multiplelor intrebari, dar incet incet, cei interesati se dadeau la fund (expresie pe intelesul generatiei tinere). Am ramas 4 tineri dornici de o astfel de experienta, doua fete si doi baieti. Mai sunt inca 3 din alte orase ale Romaniei.

Duminica noaptea plecam spre Bucuresti de unde zburam spre Istanbul, avem acolo escala, apoi tot cu avionul spre Samsun iar pentru destinatia finala spre Ordu o sa luam un autobuz. Timp de 12 zile o sa participam la activitatile impuse de organizatori. Vor fi tineri din 5 tari : Polonia, Lituania, Italia, Turcia si Romania.

Imi pare rau ca nu s-au implicat mai multi, nu stiti ce frumos este sa calatoriti si sa cunoasteti oameni din alte parti ale lumii, sa va imparta experienta lor si voi pe a voastra! Daca as putea, as merge in fiecare oras din lumea asta!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu