miercuri, 9 ianuarie 2013

Scoala de Soferi in Bacau

E posibil sa ai permis de conducere deja si iti amintesti cu drag de vremea in care erai la primele ore de conducere, si cu siguranta ca iti vine zambetul pe buze daca ai avut un instructor ca cel pe care l-am avut eu.

Este posibil sa fii elev sau sa fii student si astepti cu nerabdare sa incepi cursurile de legislatie si apoi sa treci la volan, sa arati ca ai indemanare si ca meriti permisul de conducere, insa cu toata indemanarea pe care o ai, sfaturile si indrumarile unui instructor iti vor fi mereu de folos si te vor duce spre succes, in cazul acesta obtinerea permisului.

Am fost si eu cursant,  mi-a placut, ma duceam cu drag la orele de legislatie, dar sincer sa fiu asteptam mai mult sa ma urc la volan. Am fost invatat bine : "Intai asezi scaunul si esti sigur ca poti apasa bine pedalele, apoi reglezi oglinzile, pui centura de siguranta, apesi ambreiaujul bagi in viteza, ridici usor ambreiajul in timp ce apesi pe acceleratie". Instructorul a fost foarte de treaba, stia sa ma faca sa inteleg si imi oferea raspunsuri clare. Nu ma mai urcasem la volan pana atunci, dar orele care le-am facut au fost indeajuns, si rezultatele s-au vazut la examen, am luat 25 de puncte la sala si orasul din prima.

Pentru ca a fost un instructor deosebit si pentru ca vreau ca si altii sa aiba posibilitatea obtinerii permisului de conducere prin propriile forte, il recomand pe instructorul Focsaneanu Florin care are scoala de soferi Auto Carla din Bacau, situata pe Bulevardul Alexandru cel Bun nr 13, intre Lidl si Cora.

Site-ul Scolii de soferi este : Auto Carla
Pagina de Facebook la care va rog sa dati like : Scoala de soferi Auto Carla

Cine a mai facut cu el si a fost multumit, il poate ajuta dand like si share paginii lui de facebook. Eu deja am facut-o.

Un comentariu :