vineri, 4 ianuarie 2013

Cum iti poate fute numele si cariera o televiziune!?

E cazul sculptorului Alin Neacsu din Iasi care pretinde (si probabil asa si este) ca a realizat cea mai subtire sculptura din lume, adica sub 1 mm grosime. Au fost cateva televiziuni la el sa filmeze si sa-i faca numele cunoscut! Problema intervine exact aici :)), i-au transformat numele din Alin Neacsu in Florin Neasu, care probabil nici nu exista sau o fi existand, locuieste in vreun sat fara curent si nici nu stie saracul ca e sculptor, iar cei de la Antena l-au facut vedeta! Cum te poti numi reporter cand ii stalcesti atat de tare numele unui om incat nici el nu si-l mai recunoaste, noroc ca s-a vazut in video, pentru ca altfel credea ca altcineva i-a furat opera numita "Pestisorul de aur" care probabil va intra si in Guinnes World Record Book.

Facand o mica paranteza, eram in Polonia, un ziar din Wroclaw a scris despre mine, mi-au scris numele corect, polonezi fiind!


Parintii mei mi-au dat numele de ALIN GEORGEL NEACSU si sunt descendent direct al Boierului NEACSU din Campulung , dar daca voi vreti sa ma numiti FLORIN NEASU eu nu stiu ce sa fac acum...Va rog sa ma ajutati cum puteti, Multumesc frumos"

Articolul celor de la Antena 1 il puteti gasi aici : Alin Neacsu, ieseanul care a realizat cea mai subtire sculptura din lume, 1mm grosime!


Un comentariu :