sâmbătă, 22 decembrie 2012

Scuza m-a premiat la Microrevelionul Presei din Bacau


Aseara a avut loc Microrevelionul Presei din Bacau. Am fost invitat si eu sa particip si sa fiu alaturi de ziaristi, oameni de televiziune si blogari. Eram un grup serios ca numar si ca ...profesie!


A inceput bine, organizatorii - si il amintesc aici pe colegul si prietenul nostru Marius Fundulea - ca de obicei au fost foarte priceputi, probabil ca feedback-ul din anii trecuti a contribuit si el cu un anumit procent. Eram o trupa mare de oameni ai presei, dupa cum spuneam mai sus si am deosebita placere sa amintesc cativa dintre ei, cel putin pe cei care la masa mea! Florin Popescu (Aghiuta), Marius Sescu, Cristi Juverdeanu , Serban Lucian, Andra Nitoi, George Sacaleanu,Ionut Avram, Razvan Bibire, Bogdan Petrea, Mihai Costi si Antonio Tatarasanu. Marele absent in randul blogarilor a fost Cristian Ghinghes care nu a putut ajunge.


A fost o seara frumoasa, m-am distrat, am degustat 2 tipuri de vin, o visinata buna dar si tuica fiarta. M-am delectat cu niste cartani foarte buni, fripti asa pe jar!  Mama mama! Porcul la protap a fost meserie de meserie!


Am avut parte de doua surprize de-a lungul serii. Cu ocazia unei tombole am castigat un cos plin cu produse din carne facute dupa traditia bucovineana de la SCUZA, am ramas surprins, nu ma asteptam la un asemenea premiu! Mama cand a vazut cosul si a degustat produsele a zis ca de acum e clienta fidela marcii Scuza. Au fost si alte premii, dar mie mi-a ajuns unul! :D


A doua surpriza a fost din partea lui Ionut Avram care m-a laudat pe mine si pozele mele :)) M-a surprins in mod placut mai ales cand a zis ca e fanul meu in ceea ce priveste pozele.

Nu pot sa nu le multumesc sponsorilor pentru aceasta seara minunata : Multumim!
#Scuza prin Bogdan Pintilie;
#Clinica Gauss prin dr Oana si Cristi Postolache;
#Fresh Smile prin dr. Andrei Stefanescu;
#Euro Ema, prin Iulian Olteanu;
#Hammer Construct, prin Cristian Ciocan;
#Arena Mall prin Ovidiu Budeanu;
#Eugen Burca;
#Dan Tataru.


Distractia a avut loc la Pensiunea Perla din Margineni, Bacau.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu