luni, 30 iulie 2012

Plec din Romania undeva unde nici nu te astepti!

Nu va zic unde deocamdata, dar daca o sa am conexiune la internet acolo, o sa va anunt printr-un alt articol sau o sa vedeti pe Facebook. Va spun doar ca plec din Romania pentru o perioada nedeterminata  de timp, dar sper sa rezist acolo macar 6 luni. Ca indiciu va zic doar ca trec prin  Bulgaria si Turcia si ca fac 3 zile cu autocarul pana la destinatie.

Este o tara unde temperaturile sunt foarte ridicate (insa umiditatea este mai mica), se lumineaza la ora 04:00 dimineata si se intuneca la ora 19:00, nu ai voie sa porti pantaloni scurti sau maiou. 
Atat fizicul cat si psihicul o sa-mi fie pus la grea incercare (sper sa nu fie cea mai grea de pana acum). N-as fi vrut sa fac alegerea aceasta, si recunosc ca m-am framantat mult pana m-am decis! O sa lucrez pe un santier, in constructii. O sa trag din greu iar la final, cu banii stransi, vreau sa plec intr-o tara din vestul Europei, sa fac un master si de ce nu sa ma stabilesc acolo.

Aici, in Romania nu mai am planuri. De ce? Pentrru ca din cand in cand mi se mai inchide cate o usa. Vreau sa mustrez angajatorii care practic alunga studentii din aceasta tara prin faptul ca le cer pile sau experienta cand ei abia au iesit de pe poarta facultatii. Ar putea sa-i formeze si sa-i pastreze in cadrul firmei! Vreau sa mustrez politicienii ca sunt niste magari care trag doar pentru ei. Pe mine unul, ei (includ aici si angajatorii), dar si situatia mizerabila din tara ma obliga sa fac alegerile pe care le fac si pe care sper, repet sper sa nu le regret! 'Om trai si 'om vedea.

Sper sa ma descurc acolo si sa ma intorc cu bine acasa! Ne auzim!


22 de comentarii :

 1. Va urez succes, domnu' Mihai!

  RăspundețiȘtergere
 2. pleci in israel , sau undeva prin tarile din partea aia

  RăspundețiȘtergere
 3. Multa bafta si sa te intorci in Romania doar in concedii!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici atunci probabil! Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 5. Aolo daca e unde cred eu,e de rau,daca e in Kurdistan sau Irak e de rau de tot,si daca pleci miercuri e si mai rau :|

  RăspundețiȘtergere
 6. Lasa Mihai, ca nu esti singurul care pleaca si spera sa fie mai bine intr-o alta tara. Si eu sunt in acceasi situatie ca tine. Sa speram ca ne va fi bine acolo unde vom merge.

  RăspundețiȘtergere
 7. Da-ne un indiciu vis-a-vis de limba vorbita in tara respectiva, ca altfel ne-am prins ca pleci pe undeva in Orientul Mijlociu. Limba nationala e araba? Daca da, banuiesc ca mergi in Emirate, Arabia Saudita ori Qatar.
  Totusi, chiar mergi cu autocarul? E cam mult, cu avionul nu ai gasit convenabil ca pret?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Limba nici eu nu sunt sigur, cred ca e turca. Singura optiune e cu autocarul pentru ca mergem in grup, nu doar eu singur. Indiciul o sa-l ai cand o sa ajung acolo :D pana acolo cred ca pot scrie cateva pagini bune! :))

   Ștergere
 8. aa cred ca e vorba de irak. pleaca si un var de al meu, nu se cere nici experienta nici nimic. e noua italie... din cate am inteles, varul meu ar trebui sa primeasca 1100 euro pe luna.. cam ca la bucuresti in constructii.

  RăspundețiȘtergere
 9. am uitat sa te rog sa faci poze in constantinopol.

  RăspundețiȘtergere
 10. revin cu nervi. sa-ti bagi pula in ea de viata! sa termini o facultate, sa fii bursier erasmus si sa ajungi sa lucrezi intr-o tara de lumea a 3-a, in constructii....

  RăspundețiȘtergere
 11. Multa experienta, multe reusite, multe oportunitati si multi prieteni. E tot ceea ce iti doresc! Sa ne auzim cu bine.

  RăspundețiȘtergere
 12. pleci pe la arabi pe undeva...

  RăspundețiȘtergere