luni, 23 iulie 2012

De ce nu i-ar placea lui Basescu sa piarda referendumul


V-ati intrebat de ce tine atat de strans Basescu mandatul de Presedinte al Romaniei? El zice ca lupta pentru Romania, dar nu-l cred! Mi-a dovedit ca e un hot si jumatate!


Basescu este pus intr-o situatie nu prea comoda. O sa i se ia o paine foarte calda de la gura, de asta el lupta tare sa castige, pentru ca toata viata va beneficia de ceva care poate pierde daca nu castiga referendumul! Nu este in joc soarta Romaniei, ci soarta lui. Sincer va spun, probabil daca as fi in situatia lui, as face la fel, insa sunt in situatia mai grava, am terminat o facultate si nu am un loc de munca, populatia plateste taxe aberante si multe altele. Mai jos aveti miza pe care Basescu o poate pierde!

Prevederile legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român

Art. 2. - Persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi:

  a) folosinţa gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar;
  b) o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia acordată Preşedintelui României în exerciţiu;
  c) pază şi protecţie, precum şi folosinţa gratuită a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază, potrivit reglementărilor în vigoare.
ATENTIE, la art. 1 alin. (3) se prevede:

(3) Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.

AVEM PRESEDINTE JUCATOR, iar asta este miza pe care o joaca!

7 comentarii :

 1. Ai dreptate, tocmai de-aia nu vreau să-l cadorisesc şi pe Somnorilă cu aşa facilităţi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Oricum, e puţin probabil să joace doar miza asta. Dacă ar fi fost doar atât, ar fi demisionat şi ar fi beneficiat de toate cele. Mai sunt şi altele în joc ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca unul de-al lui recunoaste ca nu are doar atat de pierdut.

   Ștergere
  2. De-al lui? Pfahahaha! Dacă dai la mine un search după Băse, ai fi mirat. Faptu' că nu mă convinge USL-u' să-l demit e altă poveste, nu-nseamnă că-s Băsist. Poate doar semi. :P

   Ștergere
 3. Mihai, eu sunt anti Base dar nu sunt pro USL. Urasc politicienii, pe toti. Pe Udrea as...

  RăspundețiȘtergere