duminică, 1 iulie 2012

Taranu' de mine!

E sambata dimineata, ora 7:00, iau bicicleta si plec spre bunici. Ajung acolo dau tricoul jos (si eu ma mir ca inca il mai aveam pe mine), si ma bag la treaba ca voiam sa termin cat mai repede. :))

Mama m-a prostit de acasa sa ma duc ca vezi domnle nu sunt asa multe lemne si ca o sa fie joaca de copil. Am crezut-o, dar cand vad in fata mea, o mare caruta! Asta e, mi-a tras-o, prea tarziu ca sa mai dau inapoi!  :))

Aleg toporul "cel mai bun" si incep de la un capat. Eu credeam ca cel mai ascutit inseamna cel mai bun, insa bunica-miu mi-a demonstrat contrariul "cu asta vrei crapa mai usor", ce-i drept mi-a zis asta dupa ce am crapat cam trei sferturi! :)).

Soarele m-a ars mai ceva decat m-ar fi ars la vreo piscina celebra din Bacau, culmea ca nici n-am platit intrarea! Crap si crap si crap, mai beau un pahar cu apa, iar crap si crap, pana cand simt o durere in palma si vad o mare crapatura! Cum tineam eu toporul in mana, exista o frecare intre coada lui si mana mea, fara lubrifiere, am capatat o mica-mare rana :))

E frumoasa viata la tara, dar sa mergi doar o data pe an, sa ai ce povesti pe Facebook si pe Blogul personal! Probabil multi v-ati schimbat parerea despre mine acum ca am facut aceasta "treaba rusionasa" de a  ajuta bunicii si a crapa lemne, dar ma doare fix in coada toporului! :)).

6 comentarii :

  1. Bine mă' ţărane, da' ce-i o ruşine să munceşti? Data viitoare nu mai ţine strâns de coada toporului, să nu mai faci bătături. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrare gratuita la bronzat si intrare gratuita la sala......ai omorat doi iepuri dintr-o lovitura. Felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "...frumoasa viata la tara, dar sa mergi doar o data pe an, sa ai ce povesti pe Facebook si pe Blogul personal! Probabil multi v-ati schimbat parerea despre mine acum ca am facut aceasta "treaba rusionasa" de a ajuta bunicii si a crapa lemne, dar ma doare fix in coada toporului! " nu e deloc rusinos sa-ti ajuti bunicii sau sa faci treburi de astea. trb sa stii de toate si sa te adaptezi in orice situatie, k de aia esti om. oricum felicitari pentru faptul k ai reusit sa transpui o treaba destul de obositoare in ceva haios. si data viitoare ia-ti niste manusi si tine cont si de sfatul lui florin :D...

    RăspundețiȘtergere