joi, 19 iulie 2012

Basescu sponsorizat pe Facebook!

E plina campanie electorala, Basescu, fostul Presedinte al Romaniei si spre fericirea si sanatatea mea sper ca va ramane asa, isi face reclama pe Facebook, a inteles interesul tinerilor (si nu numai a lor ) pentru aceasta retea si petrece mult timp pe Facebook si pe Twitter. Si-a facut vezi domnle cont ca el e aproape de roman si vrea sa le raspunda la intrebari. Cum altfel decat prin minciuni.

A inteles el ceva, insa a inteles gresit! De fapt, stai, ne plac minciunile, alea cand stim deja adevarul (vezi cazul de fata)! Este pus la zid si vrea sa scape prin metoda: "nu ma omorî, fac ce vrei tu! te rog, nu!" apoi cu prima ocazie iti infinge pumnanul in coaste si iti raspunde :"m-am umilit in fata ta ca ultimul om din tara asta, bine ca nu m-ai omorat, acum e randul meu, te omor eu pe tine". Bineinteles, sunt termeni la figurat, Basescu nu va infinge nici un cutit in nimeni, nu la propriu. El va duce Romania intr-un total faliment. Acum inca nu e faliment, e la marginea prapastiei!

Beliti ochii si mergeti la vot.


4 comentarii :

  1. in ziua de astazi si inginerii sunt economisti:)) o fi de bine:-/

    RăspundețiȘtergere
  2. Citind articolu' de mai sus, înţeleg că nu-i cunoşti pe Ilici, Năstase şi Voiculescu, liderii spirituali ai USL. E bine şi-aşa, să votăm cu inima-mpăcată!

    RăspundețiȘtergere