sâmbătă, 5 mai 2012

Water Fountain Show at Hala Stulecia, Wroclaw Poland

Trebuia sa fie un show cu lasere 3D insa furtuna de ieri a stricat masina care proiecta hologramele, si a fost un show fara lasere 3D, dar si asa destul de spectaculos. Vizionati-l in 1080p

7 comentarii :

 1. Ceva normal. In Slatina sunt cateva fantane mai frumoase ca asta, cu holograme, cu apa "dansand pe muzica", cu foc iesind din apa, cu aburi sau ceata, si multe altele :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si asta e tot cu holograme, insa temporar e stricata masina de lasere. Crede-ma ca nu este fantana de dimensiune asta in Slatina, nu stiu daca se poate vedea imensitatea ei (incearca sa observi multimea de oameni din partea de jos a video-ului, si vei putea sa-ti faci o idee)

   Ștergere
  2. Ok, nu de dimensiunea asta, dar tot la fel de frumoase. Sau poate mai mult :)) ( http://www.youtube.com/user/hiwatersro )

   Ștergere
  3. Frumoasa tare! Felicitari voua, sau cui merita! :))

   Ștergere
 2. Nimic de spus, in Slatina este o fantana superba. Prima data cand am vazut-o am ramas mut. Dar la un an am fost in Wroclaw si vreau sa spun ca fantana din Slatina nu se compara cu ce e acolo. Coloana sonora si hologramele depasesc cu mult spectacolul celei din Slatina. Este de laudat totusi ca avem si noi ceva de genul.

  RăspundețiȘtergere