sâmbătă, 26 mai 2012

Regrete de student

Dupa ce am vazut un video si cateva poze, cel mai rau imi pare ca nu am putut fi alaturi de colegii mei la petrecerea de sfarsit al celor 4 ani de facultate. Am vazut ca s-au distrat, toti erau frumosi, unii au avut restante, altii nu, dar toti pareau a se simti bine! Profesorii nu mai aveau nici o functie, erau doar prieteni, si credeti-ma ca  va schimbati total parerea despre un profesor daca il cunoasteti in afara (scolii, liceului, facultatii, etc).

Cand o sa am timp o sa fac un articol despre astia 4 ani de facultate, si ce ar trebui sa stiti daca urmati o facultate.


8 comentarii :

 1. Da, si eu m am simtit putin "albastru" ca nu am putut fi.. dar poate ne adunam erasmusii de anul 4 si defilam si noi pe centru.

  RăspundețiȘtergere
 2. ar fi o defilare de neuitat cu 10 pers :))

  RăspundețiȘtergere
 3. noi cand am fost in anul 4, am stabilit cursul festiv si banchetul astfel incat sa fie si cei plecati cu erasmus cu noi. mai ales ca era si sefa de promotie plecata :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noi n-am avut norocul acesta, dar e bine si asa! Oricum o sa ma intalnesc cu ei cand ajung acasa! :D

   Ștergere
 4. Intrebarea este alta... Merita sa faci 4 ani de facultate, gandindu-te k poti avea un job stabil si multe avantaje dupa acesti 3-4-5 ani?

  RăspundețiȘtergere