sâmbătă, 5 mai 2012

Mirosul campaniei electorale

"Mirosul de canal înfundat al campaniei electorale începe să se ridice în aerul fiecărui oraș. Abonamentele de telefonie mobilă, cu chipul lui Smiley pe ele, au cedat spațiul de pe panourile publicitare glumelor cu "Plici de aici!" , "Tu spui - Noi facem!" și multe altele pe care eu unul dacă aș putea mâine fie le-aș da foc fie le-aș trimite cu cea mai mare plăcere la prima locație de reciclare.

Cu mâna pe inimă și pe tastatură vă zic că nu mă interesează absolut nimic legat de acest subiect și deci prin urmare nici persoanele care susțin așa ceva și ce e mai trist e ca habar nu au ce gunoaie umane susțin...

La prima vedere s-ar putea spune că am ceva personal cu ei .. și ...da - și nu; însă cu siguranță afirm ca nu îi suport pe nici unul din ei intrucât nu luptă decât pentru interesul propriu și exclusiv pentru acesta ...
Fiind în acest mediu de socializare nu știu dacă ați observat ca majoritatea fanilor de pe paginile de Facebook a candidaților la funcție sunt din Dhaka (capitala Bangladeshului). Da, au cumpărat pachete de fani pe Facebook ca să dea impresia că sunt super-iubiți de populație. Clasic pulitic. - pe mine unul nu mă pot păcăli cu "trucuri" din astea spre marea lor dezamăgire.

Majoritatea au aproximativ același stil de campanie cu cel al lui Băsescu în 2004, care venea cu sloganuri de tipul: “Arde-i!” etc. Mie îmi este frică să nu se refere la aceiași oameni la care s-a referit Băsescu și i-a ars.

Mă enervează vrăjeala și ipocrizia cu care vin echipele de publicitari din spatele lor, care merg pe mâna păroasă a scandalurilor cu cânii maidanezi și pe abureala perversă cum că "noi te ascultăm, propune-ne ceva!".Eu vă propun spre exemplu să faceți infarct. Toți!

Sunt convins că dacă vei scotoci și tu prin mintea ta vei mai găsi încă N motive, mult mai serioase, pentru care chiar nu merită deranjul de a susține toți babuinii / curvele țării.

De altfel acest articol nu are culoare politică. Este scris cu un singur scop: să te trezească și să te facă să nu mai crezi în marinari sau alte personaje din benzile desenate."

Articol scris de Moroșanu Robert

Un comentariu :

 1. Morosanu Robert said:
  ...si de-odata asa din senin pe toti candidatii la primarii i-a apucat sa vorbeasca despre situatia batranilor , problemele oamenilor , economia tarii educatia , sistemul de sanatate , si sa devina sensibili la tot ce misca
  -praf in ochi ...
  NU va lasati pacaliti / 1 zi de prostie -> 4 ani de regrete ...
  m-am plictisit de atata campanie ;)), cu banii astia irositi faceau ce ziceam si ce am amintit mai sus...
  sau chiar sau mult , mult , mult mai multe ... dar nah , ei prefera sa bage proiecte de legi prin care sa forteze omul sa mearga la vot altfel ia amenda :| ...cat de prost si distant de realitate sa fii sa faci asta , si sa sustii apoi sus si tare: "pentru libertate" ;))) ....

  RăspundețiȘtergere