marți, 15 mai 2012

Mihai Enasel pe site-ul Politehnicii din Wroclaw

Dupa ce am aparut in presa poloneza, (detalii am scris articolul "Cine este Mihai Enasel?"), mai am o aparitie, de data aceasta nu in presa.

E o onoare pentru mine sa fiu studentul al Politehnicii din Wroclaw, dapai sa mai apar si pe site-ul lor! Am fost invitat zilele trecute la o intalnire a tuturor studentilor Erasmus in Polonia care a avut loc aici in Wroclaw, si rolul meu a fost sa le prezint filmul facut de mine despre orasul Wroclaw!
M-am asezat pe scaun si vine spre mine Krzysztof (social media specialist. Marketing & Promotion Department. Wroclaw University of Technology www.facebook.com/WroclawUniversityOfTechnology), cel responsabil cu promovarea Universitatii, si imi zice :" Am numele tau pe lista, ai vrea sa imi raspunzi la cateva intrebari despre Politechnika Wrocławska?" Am ramas mirat in prima clipa, de unde stie ca sunt pe lista, n-a pronuntat nimeni numele meu inca. Apoi mi-a zis ca mi-a trimis un mail cu o saptamana inainte ca sa imi ceara acordul sa posteze filmul facut de mine pe pagina lor de facebook. Atunci am facut legatura.

Dupa cum spuneam, m-am simtit onorat sa le ofer acest scurt review despre Universitatea lor, care apropo, are 33.000 de studenti!
Ca sa puteti vedea pagina unde mi-au pus review-ul, apasati pe linkul acesta : Review Enasel Mihai -Politechnika Wrocławska

Daca nu merge pe linkul direct (mi s-a intamplat si mie sa nu mearga), urmati instructiunile : Apasati prima data aici http://www.portal.pwr.wroc.pl/index.dhtml, dupa care din coltul din dreapta sus, apasati pe EN (limba engleza), apoi din bara rosie apasati pe Prospective Students, apoi din lista din stanga apasati pe What you need to know, derulati putin pagina si ma gasiti pe acolo! :D (ca in poza)
 Numai bine! :D :-*

4 comentarii :