joi, 17 mai 2012

ExplorIT

26 de tineri,17 elevi de liceu si 9 studenți sub îndrumarea catedrei de Informatică si T.I.C a C.N. “Ferdinand I” Bacău au decis sa organizeze un concurs de IT și media la nivel național.

Concursul de Creativitate Digitală ExplorIT se află la a treia ediție, este dedicat elevilor de liceu cu aptitudini, înclinaţii şi interes pentru crearea aplicaţiilor informatice cu caracter educaţional, inter şi transdisciplinar, utilitar, jocuri sau fotografie.

În urma unei preselecţii au fost aleşi 42 de concurenţi, din întreaga ţară, care au creat cele mai bine puse la punct proiecte pe cele 7 secţiuni ale proiectului,impărțite in două categorii :

I. IT
· Web Development
· Desktop Applications
· eLearning
· Mobile Apps

II. Media
· Photo
· Video
· Digital Arts

Juriul, format din 11 specialişti în IT, va fi cel care va decide clasamentul pentru fiecare secţiune a proiectului, premiile constând în bunuri materiale si bani. Fiecare grupă va trebui să-şi susţină proiectul în faţa celorlalţi concurenţi, a organizatorilor, a profesorilor coordonatori şi a juriului. Site-ul concursului va promova atat proiectele, cât şi echipele câştigătoare.

Concursul se va desfăşura în cadrul Colegiului Naţional Ferdinand I Bacău (în perioada 17-20 mai). Anunţarea câstigătorilor şi premierea va avea loc în data de 20 mai 2012.

Pentru mai multe detalii intră pe site: http://www.explor-it.info

Un comentariu :

  1. Morosanu Robert said:
    felicitari tuturor , si sper ca voi reavea ocazia sa ma intalnesc cu cei care am reusit si in 2006 la Buzau sa aduc Bacaului un mic premiu :D

    La CIA Buzau (Poiana Pinului)

    RăspundețiȘtergere