marți, 17 aprilie 2012

Sa apas si eu touchscreenu'!

Baietii de la Playtech anunta un concurs care mi s-a parut tare tentant, si nici nu e prea mult de munca pentru a participa (si daca ai noroc, a castiga). Tot ce trebuie sa faci e sa completezi un formular si sa numesti trei produse care sunt la promotie pe site-ul Azerty.ro. Simplu, nu? Nu's eu prea norocos, dar m-am inscris!


O adoua parte a concursului este aceea in care scrii pe blog un articol despre ce ti-ai dori sa primesti cadou de Pasti. Pastele a trecut insa dorinta mea si cadourile au ramas!

Ce imi doresc eu, este cam o dorinta generala a fiecarui pustan, doar ca eu am vreo 22 de ani in partea corpului cu care stau pe scaun! M-am saturat sa imi prind degetele intre butoane si sa par de moda veche. Vreau un telefon si anume un Smartphone Samsung Galaxy, sa-l simt eu in mana mea, sa pot sa-l scot din buzunar cand cineva imi cere numarul :))! Un alt avantaj ar fi acela ca poti sta pe internet oriunde ai fi, multe aplicatii, e un mic computer de fapt! E buna treaba cu acest concurs pentru ca asa o sa vad si eu daca ursitoarele mi-au facut descantece cand eram cat un pumn, sau mi-au luat banii degeaba!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu