duminică, 22 aprilie 2012

Da, am fost in Dresden, Germany!

Stefan a fost cel care m-a invitat in aceasta excursie vineri dimineata la ora 10, si la ora 18.00 aveam tren spre Dresden. Am zis sa merg pentru ca a sunat foarte tentant! Nu am regretat nimic, si am cheltuit doar 100 lei (am transformat in bani romanesti) pentru plata biletului de tren si mancare, cazare nu am platit pentru ca a gasit el o gazda pe Couch Surfing.

Am stat la Tobi (Tobias), un baiat de nota 10+ care ne-a uimit pentru ca stia sa vorbeasca limba romana, deoarece a fost 1 an voluntar in Romania, undeva pe langa Cluj. In bucatarie, pe un dulap, il avea desenat pe Basescu zicandu-i lui Ceausescu "Da-te Cocalare!" :)). A fost o mare surpriza pentru noi. Avea chiar si o carte cu poezii de M. Eminescu.

Pe strazi o gramada de lume, si cum NU e interzis sa consumi alcool in public, toti erau cu cate o bere, doua in mana, la fiecare colt de strada. In prima noapte am fost intr-un pub plin, nu aveai loc sa treci, toti beau si se simteau bine, apoi am venit fiecare la "casa lui" si am dormit pentru ca dimineata trebuia sa ne trezim si sa vizitam orasul.

Frumos oras, absolut superb! Se vede frate diferenta cand treci granita din Polonia in Germania. Totul pare calculat, curat, altfel decat ceea cu ce sunt eu obisnuit! Am sa fac un album pe Facebook zilele astea, sa puteti vedea mai multe poze!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu