miercuri, 11 aprilie 2012

Bataie intre Sechelariu si Tarnacop!

Din cate vad eu in sondajul din dreapta, e bataie pe viata si pe moarte pentru Primaria Bacau intre domnul Dumitru Sechelariu si domnul Georgian Tarnacop.

Statisticile spun cam asa: Din 202 voturi, Georgian Tarnacop are 74, iar Dumitru Sechelariu 73 (asta in data de 11 aprilie, ora 20:30). 
Romeo Stavarache are doar 29 de voturi,  Cristi Manolache are 12, Florin Lazar are 6, Vasile Botomei 5, si "vine tare din urma" Nicolae Zaharia cu doar 3 voturi!

Nu stiu daca e chiar atat de credibil sondajul meu, pentru ca nu-l vad pe Georgian Tarnacop primar, as putea spune ca e un sondaj credibil doar pentru ca imi apartine, insa voturile se pot influenta (cum romanu se pricepe la toate) si n-ar mai fi realist in situatia asta.

Oricum, succes si fie ca cel mai bun sa castige, daca se poate vorbi despre asta, atata timp cat stim cu totii ca politicienii's niste hoti!

Un comentariu :

  1. Vad ca intre timp s-a detasat dumitru sechelariu. Eu unu am bagat la Tarnacop acolo, desi nu stiu foarte multe despre el, stiu prea multe despre ceilalti 2...

    RăspundețiȘtergere