luni, 26 martie 2012

Lupta pentru Primaria Bacaului

Intotdeauna am fost fascinat de aceste lupte acerbe intre politicieni, care de care sa vanda gogosi mai aromate. Stim cu totii ca e o traditie, romanului nu prea ii place sa munceasca, dar la fiecare 4 ani, toti vor sa schimbe, "votati schimbarea", vor sa munceasca, ies in strada si matura juma de metru ca sa arate cum se face treaba (un bun exemplu cica), apar pe la emisiuni : "ala a facut asa, eu voi face altfel!", "ala a furat, eu nu fur, eu dau oamenilor!".

De ceva timp ma tot intreb, de cand lupta asta pentru a ocupa un loc undeva unde stii ca e greu, ca nu te asteapta o munca usoara. Sa fim seriosi, nici unul dintre ei nu se lupta pentru a ocupa acel loc in folosul nostru. Ei vor sa-si faca cercurile lor, sa aiba influenta, si intr-un final, bani.

Ce e grav in situatia asta este ca tre' sa-l alegi pe cel mai bun dintre cei rai pentru Primaria Bacaului, si nu numai! Cum ar spune o mare filozoafa in viata : Succesuri!

Ps: cand va candida Cristian Ghinghes la Primaria Bacaului, pe el il votez!

4 comentarii :

  1. Pai, ti-ai raspuns singur la intrebare. Te citez: "Ei vor sa-si faca cercurile lor, sa aiba influenta, si intr-un final, bani."

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa fii tare slab ca sa te lasi inspirat de astfel de modele, ca ''Cristian Ghinghes''.

    RăspundețiȘtergere