miercuri, 28 martie 2012

Lectia timpului

O pasare cat traieste, mananca furnici, cand pasarea a murit, furnicile o mananca pe aceasta! Timpul si circumstantele se pot schimba in orice moment. Nu umilii si nu fa pe nimeni sa sufere in viata asta. Poti fi puternic astazi, dar tine minte, TIMPUL ESTE MULT MAI PUTERNIC DECAT TINE!

Dintr-un copac poti face milioane de bete de chibrit, dar la momentul nepotrivit, doar un singur bat de chibrit poate face sa arda milioane de copaci.


Deci fi bun si fa bine!


9 comentarii :

 1. Fii bun, ai mancat un i :)Nu trebuie sa faci public comentariul ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. cum sa manance un i? :)))) Doamne...asa se scrie "fi" pt ca "fii" e pluralul de la fiu- un fiu,doi fii ! mai mergi pe la scoala handmadebylory

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca Mihai stie destul de bine ca a scris corect respectiva fraza si de asemenea cred ca a auzit si stie despre imperativ asa ca abtineti-va de la comentarii si explicatii aiurea

  RăspundețiȘtergere
 4. Eventualele greseli si le corecteaza singur

  RăspundețiȘtergere
 5. Din tot ce a scris, "i-ul" ala v-a atras atentia?

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai daca ar fi inteles ceva din tot ce scrie acolo n-ar mai fi fost rautacioase:) si-ar fi trecut cu vederea greselile:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Tin sa precizez ca eventualele greseli din textele mele sunt voluntare si educative! :))

  RăspundețiȘtergere
 8. :))) Nu am vrut sa fiu rautacioasa; nici nu stiam ca apare comentariul direct, fara moderare. Voiam doar sa-i atrag atentia ca a facut o mica greseala, poate de tastare ;) Si nu cred ca trebuie prea multa scoala ca sa stii sa conjugi verbul " a fi". Mihai, credeam ca ai tastat prea incet si de aia n-a aparut si cel de-al doilea "i". ;))Dar imi place si varianta ta :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Cautati pe internet la Gramatica Limbii Romane. Toate verbele terminate in "i" se scriu cu un singur "i" la toate persoanele in afara de persoana a doua singular. Asa ca este corect "tu sa fii", "tu sa vii", "tu sa invii", etc.

  RăspundețiȘtergere