duminică, 12 februarie 2012

O noua experienta, pentru mine

Este prima data cand stau intr-un camin. Nu sunt obisnuit sa-mi impart camera, mancarea sau alte lucruri cu inca doua persoane.

Cred ca am mai spus si in alt post, dar o sa repet, sunt singurul roman pe o raza de 10 km patrati. Asta are si dezavantaje dar mai multe avantaje. Sunt obligat sa vorbesc engleza, tot ce zic trebuie sa zic in engleza. N-am mai vorbit romana de 5 zile, decat in scris, pe messenger. (am si uitat cum se zice la paine in romaneste)

E comic mediul in care stau si ma inteleg bine cu toti de pe palier, spre exemplu ieri, turcii au facut manaman si am mancat cu totii. Mai pe seara ne-am strans in "bucatarie" si am stat la vorba.

Au vazut geamantanul meu (modificat cu niste roti puse de mine) si au ramas surprinsi : "uau :O". Am taiat apoi o doza de bere si i-am facut o scrumiera lui Simon si aceeasi reactie :" -Uuau, cum ai facut asta?", "-Pai am taiat o doza de bere si ...", "-Acum? :O" :)), si multe alte intamplari. Deocamadata e ok totul, sper sa nu intervina probleme, si astea 4 luni sa treaca rapid!

*In prima poza de la stanga la dreapta este un neamt, un ukrainian si un spaniol
** In a doua poza un spaniol, un turc, un ukrainian si doua turcoaice.


5 comentarii :

 1. nu cred ca stau la mai mult de 10 kilometri de tine :)) si in camin la mine mai sunt inca 6 romani. si unu din ei e de 3 ani aici si are multi prieteni romani. intr-o seara mi-au facut o surpriza si mi-au adus palinca. dar mai haios e ca am urcat cu acelasi lift cu ei...si nu mi-am dat seama ca sunt romani:)) vorbeau poloneza

  RăspundețiȘtergere
 2. O sa vezi k o sa fie super la camin ! Vor fi multe dimineti cu dureri de cap :))

  RăspundețiȘtergere
 3. enasele nu uita pasta de dinti pe clanta usii :))

  RăspundețiȘtergere
 4. heads up! raza cercului se masoara in cm,m,km etc. in km patrati se masoara aria.

  RăspundețiȘtergere