luni, 13 februarie 2012

Health and safety

Probabil nu v-ati gandit niciodata cat de importante sunt cursurile de health and safety, stiu, si pe mine ma plictisesc, dar ceva mi-a captat atentia. Un politist de aici care ne-a explicat cateva lucruri despre ce e bine sa NU FACEM sau sa EVITAM. Printre multe lucruri ne-a dat si un exemplu, care le-a facut tuturor pielea ca de gaina.

Citez : "Un student s-a dus intr-un club, bere, alcool, treburi, etc. O fata draguta parca ii facea cu ochiu, au dansat, au mai baut, iar la sfarsit totul era asa de frumos incat ea a mers si el in camera de camin. Abia se cunoscuse, dar asta se pare ca nu a contat. Au petrecut cateva ore in camera lui, si prin asta vreau sa zic ca au facut sex. El s-a trezit dimineata, ea nu mai era. Se duce la toaleta, iar cand se priveste in oglina, pe fata avea scris :"Welcome to the AIDS club", adica fata era infectata cu HIV si i-a dat si lui. Daca la inceput totul pare frumos, crezi ca te place,  dar ea poate juca teatru, doar sa se prefaca ca te place, si daca a vazut ca ai o slabiciune, ii cazi in capcana."

Ce vreau sa subliniez este faptul ca am plecat din tara cu ideea sa "fiu cuminte" pentru ca cineva ma asteapta acasa, dar exemplul asta parca mi-a intarit principiul!

Aveti grija ce si cu cine, poate parea frumos doar la suprafata!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu