joi, 12 ianuarie 2012

Tu pe cine futi?


E un fel de "cu cine faci banking?". In Romania exista un futai continuu! Daca nu futi nu existi, nu esti om, dar mai ales, nu esti roman! Nu ma refer la sex, ci la futaiurile si râca dintre noi, oamenii. Nici unul dintre noi nu ezitam sa nu actionam atunci cand avem ocazia!

Intr-o firma/intreprindere nimeni nu tine cont de nimeni Toti se fut intre ei!  Si de-ar fi doar seful cu secretara, ar fi ok, insa situatia este alta! Angajatul cand are ocazia isi fute seful desi ambii sunt heterosexuali, iar seful cand si ori de cate ori poate, isi fute angajatii. E un fel de orgie doar ca o putem observa toti, adica nu e dupa 12 noaptea si nici nu e sub 18!  Vezi ca sefu' a intors putin capul, bagi in geanta ceva de pe masa. Seful vede ca ai intarziat cateva minute, iti taie cateva ore din pontaj, si tot asa, futaiu continua intr-o veselie!

E posibil ca aceasta sa fie din cauza faptului ca suntem romani, si ne place panarama si scandalul. O avem in sange, nu ne place sa fim corecti si sa ne respectam. Vrem ca noi sa avem ultimul cuvant si sa avem cel mai mult de castigat, si de pe munca altuia daca se poate! Da, singura scuza a noasta este aceea ca suntem romani!


2 comentarii :

 1. mi-a placut.

  discutie la scoala, in lift, intre 2 profesori de-ai mei.
  1: buna ziua domnule profesor. Ce faceti?
  2: nu prea bine. Am ore pana diseara, la 19:00.
  1,zambind: va compatimesc. sper ca v-ati luat pachet ca sa aveti ce manca.
  2, razand: nu e nevoie. ne mancam intre noi.

  RăspundețiȘtergere