vineri, 6 ianuarie 2012

S-a terminat vacanta!


Practic nu s-a terminat, insa teoretic da, pentru ca mai sunt 3 zile in care trebuie sa termin 3-4 proiecte, deci n-o mai pot numi vacanta. Oricum termenul de "vacanta" in Romania nu are sensul care ar trebui sa-l aiba, pentru ca vacanta ar trebui sa insemne un timp in care te relaxezi, pleci de acasa, faci totul din si cu placere, etc.


Cum e vacanta la romani, si aici ma refer la cea din timpul scolii. Pai, cica ai vacanta doua saptamani, insa tu in alea doua saptamani nu poti face nimic pentru relaxarea corpului si a creierului, ai o gramada de teme/proiecte de facut. Cand eram in generala si in liceu, nu prea le luam in seama, insa acum cu proiectele astea nu "ma pot juca" ca atunci pentru ca daca nu ai prezentat proiectul (munca ta care ai prestat-o in vacanta si nu numai) nu esti admis pentru a sustine examenul. E un fel de etapa preliminara, il ai intri, nu il ai, restanta!

Am cam tras chiulu' zilele astea, cu Craciunul si Anul Nou, si acum trebuie sa recuperez! Se apropie ziua de luni! Succes tuturor!

3 comentarii :