joi, 5 ianuarie 2012

Romanii sunt porci

Contrar campaniei "www.romaniisuntdestepti.ro" eu spun ca romanii sunt niste porci! Vai, cum imi permit!?


Ne place sa traim in mizerie (priviti-va camera!, glumeam!) si aruncam pe jos tot ce avem in maini/buzunare, uitam ca suntem domni/doamne. Dovada sunt strazile pline de gunoaie! Am pozat un mare morman de recipiente pentru cafea intr-un sant din Saucesti, probabil de asta sunt si inundatii in zona aia, la prima ploaie acel sant s-ar fi infundat pentru ca gunoaiele ar avea rol de baraj. Exagerez cu inundatia, insa nu suntem constienti de faptul ca exista o groapa de gunoi, si ca nu locul unde traim este acea groapa!


Si cu prietenii mei ma cert cand vad ca arunca un ambalaj sau orice altceva pe jos. Hai sa fim cu totii oameni, nu porci, si sa pastram orasul curat! Vorba aia parinteasca, "cum pastrezi, asa ai" sau "cum iti asterni, asa dormi!"

Ps: Si ca sa nu se supere nimeni, desi nu arunc pe jos, eu sunt porcul cel mai mare!

3 comentarii :

  1. bun articol. sa dau un exemplu. eram acum vreo ativa ani in autobuz. autobuzul opreste in statie la piata sud, unde urca o cioara( mai exact unul din "celebra" formatie de manele din orasul asta frumos). cioara manca struguri dintr-o punga. cand ajunge autobuzul la orizont, se deschid usile, oamenii coboara si cioara se indreapta spre usa. ce sa vad.... arunca punga cu struguri in fata oamenilor care probabil asteptau alt autobuz. nu pot uita fata lui! parca era plina de dispret. nu rusine nu nimic....

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un porc....u ai zis-o!:)))

    RăspundețiȘtergere