duminică, 8 ianuarie 2012

Muzica si transpunerea ei in viata noastra

Articolul acesta l-am pornit de la un status pus de o fetisoara pe facebook. El m-a inspirat. "Exista mereu o melodie care vorbeste cel mai bine despre sentimentele tale..."

Acum nimeni nu mai asculta manele, dar toti le stim pe alea vechi, si-s cele mai concludente la ceea ce vreau sa zic. Fiecare stare are o maneaa care i se potriveste. De exemplu daca vii din club, dupa o noapte de tarie poti asculta "Azi noaptea m-am imbatat", ti-a placut gagica aia buna care dansa pe cub, asculti "La inima m-ai ars", daca vrei atingerea mainilor ei pe spatele tau : "Ia-ma viata mea in brate". E trecut de ora 2, lumea e aghezmuita bine, se cere "Pumnii mei minte nu are", se intorc apoi toti in club ca "Sa moara dusmanii mei", pentru ca "Am talent asta se vede" si port haine de firma ca sunt "Baiat cu eticheta".

Si alt gen de muzica poate fi concludent unor situatii. Iesi din club (ca tot vorbeam despre asta) si cazi pe scari, "I need a doctor", Ajungi in parcare si nu stii cu ce masina ai venit : "Beamer, Benz or Bentley", esti cu o fata, arata bine cu un "Ass like that", ajungi acasa si vrei "Put it down on me!" sau "Ring my bells" :))

Se mai pot face multe legaturi, dar totusi, e 00:22 ceasul!

2 comentarii :