marți, 10 ianuarie 2012

Ganduri de la miezul noptii

Am avut o revelatie, un gand mi-a trecut prin creier, desi pare imposibil, mi-a trecut! Glumeam cu cineva ca eram asa nerabdator sa-mi vina ceasul, si i-am zis ca in noaptea dorm cu el la mana :)).

Asa faceam cand eram copil si imi cumparam o pereche noua de adidasi, blugi, o camasa, sau orice altceva. Alea erau haine de duminica, si stateam incaltat cu adidasii prin casa in ziua aia in care i-am cumparat, doar pentru simplu fapt ca erau noi si ca imi placeau. N-am dus-o rau, dar in comparatie cu generatia actuala, exista o mare diferenta. Sunt sigur ca ei nu mai apreciaza cum apreciam noi o pereche noua de papuci, un blug sau un pulover. Am si acum in minte imaginea cu mine imbracat intr-o geaca mare in draci, imi ajungea pana la genunchi, mi-o luasera ai mei asa ca sa-mi vina si cand cresc :)). Acum putzele vor haine cat mai scurte, peste buric daca se poate, pantaloni cu  talie joasa, sa se vada bickinii, si de ce sa nu recunosc, baietilor le place.

N-am avut iPhone 4 si nici nu stiam ce-i ala, nu aveam internet si parca eram mai fericit dar ce sa zic, tot raul spre bine...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu