vineri, 13 ianuarie 2012

Bacau, centru.


7 comentarii :

 1. ma.. ce pot sa zic. ma bucur ca se mai face ceva in bacau. desi sunt de parere ca se putea face altceva cu banii aia, trebuie sa recunosc ca ma bucur. imi place si ca au pavat soseaua principala de-a lungul careia e dezvoltat orasul.in unele zone am vazut ca au smuls boschetii si au facut pista de biciclete, actiune care o salut dar care sunt de parere ca trebuie dusa pana la capat. sper sa separe zona pietonala de pista de biciclete nu doar printr-un marcaj ci prin niste jardiniere. arata prea sumbru zonele fara spatiu verde. astfel va arata mai frumos si nu va mai fi atat praf. nu mi-a placut ca au lasat zona aia din fata universitatii cu asfaltul bombardat. cine stie.. poate o sa o aranjeze cand va veni caldura. in ceea ce priveste amenajarea din zona dintre parcul trandafir si hotelul decebal, pot sa spun ca se puteam mai mult. dar probabil mai putin si frumos e mai bine decat mult si urat. astept sa planteze spatiile verzi create dar sper sa nu puna florile alea comuniste care erau plantate pana acum in fata la intermeridian. eu as merge pe gazon si pomi ornamentali de talie mica.
  in mare, as zice ca e bine ce au facut...

  RăspundețiȘtergere
 2. exista flori comuniste? :)
  defileaza pe 23 august sau?

  RăspundețiȘtergere
 3. ;)) flori comuniste adica flori care se plantau in perioada comunista. am si zis care. alea care sunt pe tot centrul de la inceputul primaverii pana prin octombrie. alea mov,roz,albastre. sunt singurele flori care stiu astia sa le planteze. sunt flori foarte frumoase dar mi-au facut greata de cati ani le baga numai pe astea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pare foarte frumos bacaul din cate am vazut prin vederi, nu am fost niciodata, fac pariu ca e un oras linistit si placut :)

  RăspundețiȘtergere