sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Ajuta Crucea Rosie!

Vă informam că începând cu data de 4 iulie 2011, de la data înființării sale, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău a reușit cu sprijinul dumneavoastră, prin donațiile 2% către Crucea Roșie Bacău, să fie la dispoziția cetățenilor, având capacitatea de a asigura transportul și asistența medicală de urgență în cadrul diferitelor evenimente (spectacole, competiții sportive etc).

În prezent, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău asigură transport sanitar interjudetean (cu sau fără echipaj medical de urgență), consultații de urgență la domiciliu și nu în ultimul rând asistență medicală de urgență pentru competiții sportive, evenimente cultural-artistice și alte manifestări. Astfel, în ultimul trimestru al anului numărul intervențiilor se ridică la 175 apeluri preluate și efectuate.

Pentru a putea continua activitatea Serviciului de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău, avem nevoie de sprijinul comunității, implicit a dumneavoastră!

Cum puteti ajuta concret? Dați click aici și puteți descărca formularul ce trebuie completat de dumneavoastră, pentru a direcționa cei 2% din impozitul pe venit către Crucea Roșie Bacău.

Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau le sediul Crucii Rosii Bacau din strada oituz, nr.61, Bacau. Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti AICI.

Mai multe detalii pe :Site-ul Crucii Rosii

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu