duminică, 18 decembrie 2011

Tineretul Național Liberal ”în luptă cu puterea” pentru libertate

După 22 de ani, fântâna de la Universitate a redevenit locul de unde tinerii își revendică libertatea. Astăzi, 17 decembrie 2011, tinerii liberali au omagiat eroii Revoluției din 1989, al căror glas s-a ridicat pentru libertate. La fel ca atunci, tinerii de acum au scandat ”Libertate”. La fel ca atunci, și acum, tinerii sunt ”În luptă cu puterea!”.

Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL s-a adresat celor prezenți. ”Este datoria noastră de cinste să nu uităm că, în 1989, tinerii au murit pentru libertate. Din păcate, astăzi, libertatea românilor este știrbită de o putere nedemnă de încrederea pe care i-au acordat-o cetățenii. De aceea, ne-am întors astăzi aici pentru a revendica libertatea în numele generației noastre și a celor care vor fi veșnic tineri.”
Prezent la comemorare, Crin Antonescu, Președintele PNL, a adresat un mesaj tinerilor liberali care s-au reunit în jurul fântânii de la Universitate. ”Nimeni nu moare doar pentru pâine, nimeni nu moare doar pentru un serviciu mai bun, nimeni nu moare pentru o haină în plus, cum spunea Ceauşescu. Omul este fiinţa în stare să moară pentru libertate. (...) Bătălia generaţiei mele, bătălia pe care în decembrie ’89 generaţia mea a început-o, a fost bătălia pentru libertate. Şi această bătălie pentru libertate este bătălia pe care generaţia voastră trebuie să o câştige definitiv în România şi pentru România.”

Ciprian Jichici, a adus audienței mesajul tinerilor liberali din Timișoara. ”Cred că a venit momentul ca toții românii care cred în dreptul lor la o viață mai bună să iasă în față și să spună că s-au săturat de încălcările repetate ale Constituției, de disprețul total față de legi și instituții! Domnilor guvernanți, tinerii liberali vă spun clar și răspicat: AJUNGE!.”

Mesajul senatorului Varujan Vosganian, vicepreședinte PNL s-a îndreptat către viitor. ”În memoria morților noștri, în numele generației voastre care își cere dreptul firesc la o viață mai demnă, să ne urăm, în anul care vine, izbândă!”

Un comentariu :

  1. Hop si cu curva de crinuta antoneasca. Tocmai el ar trebui sa taca si sa nu faca morala, din moment ce s-a aliat cu comunismul aka psd, aka iliescu aka baronii locali. Mai bine ramaneau singuri, poate aveau ceva sanse.

    RăspundețiȘtergere