sâmbătă, 17 decembrie 2011

Microrevelionul Presei

Am fost invitat ieri seara la Microrevelionu Presei, intr-o locatie frumoasa, Pensiunea Perla, la iesire din oras, in Margineni. Am participat si nu regret, m-am simtit bine desi cunosteam doar vreo 8- 10 persoane din totalul de 60.

Petrecerea a inceput cum nu ma asteptam. Organizatorii au pregatit un fel de "surprize-surprize" si "iarta-ma" combinate, si au fost invitati cei care de-a lungul timpului s-au ciondanit in articole sau declaratii publice. S-au pregatit si niste manusi, sper ca erau doar simbolice. Multe "meciuri" s-au incheiat prin neprezentarea unuia dintre concurenti, la sfarsitul acestei "batalii" s-au oferit si premii pentru principalele persoane politice ale Bacaului, si anume: Prefectului Constantin Scripat - un foarfece si o panglica, Primarului Romeo Stavarache - niste jucarii cu care sa se joace pana termina de contruit Spitalul Judetean, si "Elevului silitor" Dragos Benea- un copacel de plantat pentru programul "Livada copilariei".

A inceput petrecerea, muzica a fost principala atractie a serii, a venit un chitarist foarte bun si interpreta melodii cunoscute gadiland corzile (nu coardele). A doua atractie a fost porcul la protap, am petrecut destul timp langa focul care-i inmuia carnea. Multi au facut si poze gen "poza cu maimuta" doar ca in loc de maimuta era un porc :)).

Dupa ce am baut afara vin rosu fiert, am revenit in interior la whisky, vin alb si muzica. M-am infruptat din porcu ala fraged care se topea in gura, stiu, am fost mai porc ca porcul pentru ca am mancat desi este post. Vreau sa felicit bucatarul si pentru muraturile alea superbe, zicea-i ca-s prajituri. Asa muraturi bune n-am mai mancat in viata mea, si turtele alea tind sa cred ca erau prajite la limita perfectiunii.

Multumim organizatorului si sponsorilor!

Foto : Cristian Ghinghes

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu