marți, 27 decembrie 2011

2012 - ne vindem iar voturile si viata?

In cateva zile anul 2011 va fi trecut, toate faptele raman batute in cuie, nu se mai pot schimba! Pixelii albastri n-o sa-si schimbe culoarea, nimeni n-o sa va dea inapoi 25% sau pensiile taiate. Totul ramane greseala trecutului, dar cica omu' din greseli invata! O fi chiar asa?

Vine 2012, dupa cum stim cu totii, an electoral. O sa se manance c*c*t intr-un mod barbar! Fiecare politician o sa aiba gura plina, iar noi o sa le servim servetele ca sa se stearga la gura. Cat ne mai vindem pentru doi mici (care nici macare nu-s sanatosi, si bat pariu ca daca dadeau fructe sau legume, nu va ingramadeati asa)? Eu cred ca ne place cand suntem prostiti! Stim ca suntem dar continuam in modul acesta. Ne place sa primim o galeata care se sparge intr-o luna, iar boul de la care ai primit-o isi face fabrica de galeti pe seama ta, si in 4 ani isi ridica si vreo 4 vile, doar are copii, saracul!

Suntem tari in gura, strigam "hotii, hotii!" dar cand ii avem fata in fata suntem cei mai buni prieteni ai lor, doar doar ca ne-or scapa si noua 10 lei. Facem greve peste greve, dar cum altfel decat prin dansuri si veselie!
Ne indreptam usor spre esec si asta doar din vina noastra! Urmeaza alegerile, votati cu capu', luati-le galeata ca doar e platita din banii vostrii, insa votati cu cine vreti si credeti ca merita. O sa primiti probabil si sume de bani (unii au experienta anilor trecuti) o as va luati de ei mancare pentru o zi, dar urmatorii 4 ani cine o sa sufere?

Nu tin cu nici un partid politic, probabil ca nici n-o sa votez anul acesta, dar daca voi o faceti, votati pe acela care a facut realizari in orasul dumneavoastra sau in aceasta tara, Romania.!

7 comentarii :

 1. Mihai, ai mare dreptate.Stii ceva?NE MERITAM SOARTA DIN PLIN.Asta e adevarul.Sa-ti spun o faza tare cu un coleg din grupa de la facultate.Imi zice el mie, ca vaii basescu nu stiu ce face, i-a prostit pe oameni, ca-i mare hot si chestii din astea. Il intreb eu asa fara nici o retinere: cu cine ai votat?si el imi zice :cu basescu. Si i-am zis , sa fie sanatos ca a votat cu el si nu inteleg de ce se mai plange atat, daca tot a votat cu el.ASTA E ROMANIA. ROMANASII ASTIA ISI MERITA SOARTA , DIN PLIN. Ei au vrut situatia asta. Si cand vezi faze pe youtube cu oameni batuti in cap , care nu stiu ce diferenta e intre Pasti si Craciun, te gandesti ca si aia au drept de vot. Atunci ce sa mai comentezi????Sunt cu droaia , din astia. THIS IS ROMANIA!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. ''probabil ca nici n-o sa votez anul acesta''

  ... si uite cum castiga PD-L alegerile, again!

  RăspundețiȘtergere
 3. "votati pe acela care a facut realizari in orasul dumneavoastra sau in aceasta tara, Romania"

  ...dar toti au realizari, o foarfeca blocata in tricolor (...), un obiectiv turistic, dar tot pe banii nostri. Ei n-au furat, au cheltuit spre binele poporului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu cred ca exista mai buna ca Basescu . Aleg BASESCU . Poate asa scapam de tigani si de bozgori :)

  RăspundețiȘtergere
 5. N-am scapat in 8 ani, scapam acum? Apropo, Basescu nu mai are voie sa candideze!

  RăspundețiȘtergere