duminică, 6 noiembrie 2011

Toata lumea la socializare!


Scrisesem  pe facebook un status :"Pe mulți vă știu din vedere, multora le pot asocia și un nume, pe mulți îi salut, însă e frica aia să nu te faci de rahat dacă face o față din aia "cine dracu' e ăsta"? Probabil de asta ezit/evit uneori." și am văzut că a interesat pe câțiva. Mă gândeam și chiar vreau să va sugerez să nu ne tragem privirea de cal atunci când trecem pe lângă o persoană și o știm, un gest frumos ar fi să o salutăm.  
  
Și eu am teama asta "dacă îl salut și se uită la mine că la felu 4?" Am o memorie vizuală foarte bună, pe mulți vă știu din vedere (probabil de pe activitatea de pe facebook). Știu și prietenii prietenilor, pe unii chiar pe nume. Probabil că o să mă risc să vă salut de acum, pentru că e un gest frumos, și e păcat că în orașul asta mic al nostru, numit Bacău, să nu avem cât mai mulți prieteni! E o atmosferă mai plăcută când toată lumea cunoaște pe toată lumea! 
  
Dau un exemplu pentru a-mi argumenta ceea ce zic : Te duci într-un pub, ești plictisit, n-ai nici un chef, nici nu știi ce să faci, etc. Dar la o masa alăturată vezi pe unu' care zilele trecute l-ai salutat, ai deja un start, poți începe altfel comunicarea. Și uite așa o seară plictisitoare într-un pub sau parc, se transformă într-una destul de frumoasă. 
  
Se mai riscă, cineva, sau voi fi singurul care salută pe toată lumea? 

Ps: Sa nu va speriati daca o sa va zic pe nume!

  

5 comentarii :

  1. cunoaste el lume interlopa=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu poti sa te astepti tot timpul la reactii pozitive :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact...mai sunt si genul ala de oameni care ii saluti,si se uita in cealalta parte :)) (been there done that)

    RăspundețiȘtergere