luni, 28 noiembrie 2011

Sex credincios


"Arhiepiscopul Tomisului, acuzat de relaţii sexuale cu un minor". Asa suna titlul unui articol dintr-un ziar, dar fapta cica s-a petrecut acum 15 ani, iar plangerea a fost facuta zilele acestea de catre un barbat care sustine ca pe atunci era minor si a fost abuzat de catre acest evlavios si preacredincios parinte.

Nu stiu daca fapta este reala, insa e clar ca lumea s-a cam saturat de acesti umili preoti cu Mercedesuri la poarta bisericii. Comentarii sunt garla, am si eu cateva de la cineva : "Dumnezeu sa-l ierte, era intr-un moment de slabiciune in care i-a furat diavolul mintile si l-a facut sa infaptuiasca aceste lucruri pe care bineinteles, le regreta amarnic si se roaga zilnic pentru iertare si mantuire"


5 comentarii :

  1. La Vatican e tradtie cu chestia asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai exzista crestinism de mult , chear azi dimineatza vazusem pe protv ca preoti sunt si buni afacerisiti si toti binevoiasi pot apela la ei pt a le da sfaturi ce tin de afaceri. in anul 2010 preoti romani faceau pe minut 10 lei din vanzarea de calendare si lumanari in medie sau strans 148 de milioane de lei din care investiti in biseri nici macar 50 de milioane de lei . asa ca sa fim seriosi in ce buzunare au intrat oare acesti bani ? .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu avem noi dreptul sa judecam!

    RăspundețiȘtergere