joi, 24 noiembrie 2011

Impresii Balul Bobocilor Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Nu stiu daca ati participat vreodata la un bal al bobocilor caruia sa-i puteti acorda nota 10, eu abia ce-am venit de la el ( zic asta pentru ca adunate au fost 8 ore de distractie fara nici un moment de plictiseala).

Baietii si fetele de la Liga Studentilor ne-au aratat ca se pricep sa organizeze un eveniment de asemenea amploare, rasplata fiindu-le sala plina, care la un moment dat parea neincapatoare!

In cele 4-5 ore cat a tinut spectacolul in Casa de Cultura, n-a fost 1 minut in care sa ma plictisesc, am fost tinuti in transa, totul a decurs conform planului sau daca nu a fost asa, nu am sesizat nici o greseala demna de critica, si stiti ca nu ma feresc sa critic atunci cand este cazul.

Au fost 11 perechi, toate minunate, bobocii erau frumosi, boboacele nu mai zic!
Locul I a fost castigat de catre frumoasa bruneta : Balaita Alexandra
Locul I la baieti a fost castigat de catre : Pavel Meriacre


Trupa HiQ a facut spectacol ridicand sala in picioare, Florin a avut o surprinza fiind ziua lui, concurestii la mister l-au aruncat in sus, dar o sa pun poza separat.

Intr-un singur cuvant, acest bal, probabil ultimul la care am participat, pentru ca sunt an terminal, a fost superb! Distractia a continuat apoi in Club Kremlin!

DOWNLOAD POZE, sau VIZIONARE PE FACEBOOK.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu