vineri, 4 noiembrie 2011

Impresii Bal Ferdinand


Incep dur, desi as fi putut scrie doar cuvinte frumoase despe acest bal, dar cand te doare fundul si spatele, de la atata stat pe podea, nu poti sa treci cu vederea, deci cum mai pot gandi rational cand am fost nevoit sa stau 2, ore sau cat dracu a tinut spectacolul, pe rapanu' ala de mocheta? M-am mai ridicat, m-am mai plimbat, dar da-o dracu de treaba', dupa ce ca ma duc si imi fut aparatu' (vezi cazul lui Kristofer care a ramas in pana de aparat astazi in timp ce fotografia concurentii) A pus obiectivul lui pe aparatul meu, si a mai facut asa cateva poze, deci nu imi apartin toate mie, dar fiind folosit aparatu meu, o sa ma semnez pe ele. Am deviat putin de la subiectu' care ma durea pe mine, si anume faptul ca : ORGANIZATORII ACESTOR BALURI AR TREBUI SA REZERVE 5-6 SCAUNE IN PRIMELE RANDURI, PENTRU FOTOGRAFI. O sugestie cu destul bun simt zic eu, avand in vedere ca ei (fotografii) va promoveaza actiunea.


Puteam fi mai dur de atat, si sa-mi bag cateva p**i, insa din respect pentru unu' altu', ma rezum doar la ce am zis mai sus, legat de subiectu "vii sa faci poze moca, si esti tratat ca ultimul labar care isi aseaza curu' pe, podea in lipsa unui scaun."

Ca impresie generala, balul a fost OK, prea lung insa, mult prea lung, lumea s-a plictisit, multi au plecat. Felicitari tuturor concurentilor, inca odata m-a impresionat un baiat, de data aceasta acompaniat de o fata, au cantat melodia Andrea Bocelli & Hayley Westenra - Vivo Per Lei.

Frumoase fete, simpatici baieti!

Ps : In conditiile acestea, probabil e ultimul bal la care am participat.


11 comentarii :

 1. Imi pare rau, trebuia sa incerci sa vorbesti cu unul din organizatori sa vezi ce se putea face.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si sincer iti dai seama ca n-am mai facut asa ceva si ne-au mai scapat unele lucruri ce e drept si adevarat. Dar asta e situatia din greseli si din reprosuri invatam.

  RăspundețiȘtergere
 3. Scuze Moz...dar e al 485739475394 BAL unde se invata din greseli :)...aceeasi problema a fost dintotdeauna...dar nu vrea nimeni sa bage la cap asta ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. eu spun sa incerci si la Pedagogic pentru ca nu va fi la Casa de Cultura.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da Piratzel, dar stii care e treaba, noi astia care am organizat nu mai organizam ca daca am organiza, am invata din greseli, aici e vorba de generatii ca toti cand ajung sa organizeze balul nu se gandesc la asta. Dar cu putin ajutor din partea fotografilor se poate rezolva si aspectul asta. Vina oricum ar fi, este a organizatorilor. Toate cele bune

  RăspundețiȘtergere
 6. Moz, nu stiu cine esti, insa sper sa le zici si organizatorilor parerea care am avut-o eu. Multumesc pentru feedback si interes!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Anonim, crezi ca conteaza locatia?Important e cum se simte omul.Poate avea loc si pe strada, dar de sta bine, nu conteaza

  RăspundețiȘtergere
 8. vei merge cu mine la Alecsandri ;) sa sun sa rezerv un fotoliu :D

  RăspundețiȘtergere
 9. Sincer il inteleg pe Mihai.Dupa ce ca-si face timp sa vina ca sa promoveze astfel de evenimente, e tratat ca naiba

  RăspundețiȘtergere
 10. @ Mihai Enasel: Iti dai seama ca de acum le zic degeaba, a trecut si ii doare la basca. Ai dreptate, n-am ce zice - nu ne-am gandit la asta. Nici eu nu m-am gandit la asta, care am fost un fel de semi-organizator...

  RăspundețiȘtergere