luni, 7 noiembrie 2011

Cum să devii un bărbat cuceritor !


Poate nu-s în măsură să scriu acest articol pentru că nu-s Johnny Bravo și nici Brad Pitt, însă pentru cineva care va pune în practică ce zic eu, acest articol despre cum să devii un bărbat cuceritor, se va dovedi a fi un real succes, e un fel de ”fa ce zice popă, nu ce face popa”.


Orice am zice noi că, contează sufletu, că nu ne interesează aspectul fizic, că frumusețea interioară, că plm, nu e chiar așa, și suntem conștienți toți de asta! Vestimentația este foarte importantă! Degeaba arăți bine dacă nu pui în valoare, și cum altfel dacă nu prin niște haine care să te avantajeze. Nu te îmbrăca penibil, gen : ochelari de soare și bluză roz, și nu asocia niciodată șapca cu cămașa!


Ai 30 kg, sau în extremă cealaltă, 150, ia și fă ceva cu tine, fă sport, fugi și aleargă (deși e pleonasm, l-am folosit sub formă de expresie, adică “du-te și aleargă), fă sacrificii și vei fi respectat! Un abdomen lucrat face senzații printre putze, chiar dacă nu ești Justin Bieber sau Adrian Țuțu (despre care nu a mai auzit nici dracu după ce a fugit cu banii lui Narcis Ianau).


Părul este un aspect important. Cum ți-l asezi, spune multe despre tine, deci fară cărare în două părți! Schimbă-ți freza ori de câte ori poți, să nu ramâi niciodată cu aceiasi freză din clasa a 5-a până termini facultatea. Ai chelie într-o parte, aranjează-ți paru' asa fel încât să faci din asta un avantaj! (Băsescu nu mai are nici o sansă, dar Udrea il place asa!) 


O altă sugestie a mea este : “Iesi cu cât mai multe fete!” Astfel le vei cunoaște pe ele, și te vei cunoaște și pe tine. Încrederea în forțele proprii va crește exponențial, nu vei mai fi timidul ăla care așteaptă să întrebe ea ”ce faci?” și tu, pișat tot pe tine, să-i zici că “bine”, zâmbește-le și își vor uda bikinii! (chiar credeai?!)


Nu fi cioban! Nu le injura sau le vorbi urât, te vor cataloga imediat. Când le saluți, folosește numele lor (în caz ca-l știi).


Arată-le că ești stăpân pe situație, chiar dacă nu ești. Vino mereu cu soluții noi în rezolvarea unei probleme, și le-ai atins la inimă. Nu le zi întotdeauna ce vor să audă! Fetele sunt hoațe, nu le da crezare mereu, decât atunci  când ești față în față cu ele și le poți simți starea, când nu le ai față în față există șanse să te manipuleze, astfel încât să obțină ceea ce vor, iar tu să rămâi cu “ea” sculată și să cazi de fraier.


Cel mai important lucru : "fi cum ești tu de obicei", nu te da altul pentru că te vei încurca în detalii și eșecul este garantat!


Urmează aceste instrucțiuni și vei ajunge un bărbat căutat și cuceritor!

11 comentarii :

 1. Felicitari pentru articol! E genial de adevarat!;))

  RăspundețiȘtergere
 2. As vrea sa stiu daca esti fata sau baiat, sa stiu ce public am acoperit!

  RăspundețiȘtergere
 3. un articol bun, bravo :)

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) Numai de-astea nu mai citisem la tine.

  RăspundețiȘtergere
 5. man aici e cu dus si intors...in mare ai dreptate dar vezi tu..femeilor le cam plac si afemiatii...si aia mai porci...depinde de moment si de persoana.

  RăspundețiȘtergere
 6. faina poza... trebuia sa pui una cu tine ;)))

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu cred ca sunt in masura sa am o poza cu mine ca exemplu. Nu inca :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Poza de la avataru' meu :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu stiu cine esti, deci nici avataru' cui nu stiu!

  RăspundețiȘtergere
 10. :))) super tare, mai ales faza asta ,,când nu le ai față în față există șanse să te manipuleze, astfel încât să obțină ceea ce vor, iar tu să rămâi cu “ea” sculată și să cazi de fraier." :)))

  RăspundețiȘtergere
 11. Daca vrei sa ai multe fete in pat, nu e greu, nici simplu.
  Mai intai trebuie sa folosesti 3 intrebari total nevinovata care vor starni orice fata.
  Desigur,nu am voie sa scriu aceste intrebari deoarece sunt sub licenta autorului unei carti de psiho-manipulare feminina.
  Este adevarat ca sunt si factori exteriori care conteaza...dar aceste intrebari puse potrivit vor da rezultate in cateva zile sau saptamani.
  Si nu vei mai scapa de ele,vor fi un stres total pentru tine.
  Deci degeaba le scoti la sucuri,le cumperi haine sau le plimbi cu x3-ul,daca nu stii ce sa le zici,ce sa le intrebi mai bine,pentru a putea trece direct sub hainele lor.

  RăspundețiȘtergere