duminică, 27 noiembrie 2011

Ceasul din copilarie

Zilele trecute eram cu ochii tintiti pe eBay, urmaream anumite produse care ma tentau, gen obiective foto si ceasuri, apoi am dat peste un ceas care mi-a adus aminte ca am avut si eu modelul acela, candva in copilarie.

Era un Casio, Vintage, vad ca scrie in descriere, eram extrem de multumit de el, avea baterie solara, sau ceva de genu asta, ca la vremea aia era foarte tare! M-a tinut extrem de mult, de aceea am dat comanda pe eBay, asa in spiritul amintirilor. Ati avut si voi ceas din acesta (foto) ?

PS : Astept sa-mi ajunga! 

9 comentarii :

 1. Da, am avut si eu :)
  cred ca inca mai sunt.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si in magazine ! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cât costă pe ebay? L-am folosit cam 8 ani de zile, asta după ce tatăl meu l-a folosit 2 ani înainte :) Doar că nu mai știu ce s-a întâmplat cu el :))

  RăspundețiȘtergere
 4. am svut si eu unu, numai ca daca mergi in state, mai bine il uitit acasa, ca am inteles ca ceasul asta e un trademark pt teroristi arabi, si intr-un timp americanii arestau pe toti care purtau ceas din asta si ii duceau la Gunatanamo:P

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper că în Danemarca nu e la fel ca în state :)) Fiindcă am de gând să-l port :))

  RăspundețiȘtergere
 6. prin anii 84 sau 85 am avut si eu asa ceva dar stiu ca era cu melodii si costa cam 150de lei erau bani atunci mi l-a adus un unchi din timisoara ,frumoase amintiri il puneam in timpul orelor sa cante:)))) pe urma luai de la turci la kg niste replici oricum stiu ca tin mult atata timp cat nu le fierbi si nu dai cu ciocanul in ele:))

  RăspundețiȘtergere