marți, 8 noiembrie 2011

Cel mai bun browser!?


Cel mai bun browser din punctul meu de vedere este...aflați imediat în acest articol.

Probabil există zeci de browsere, dar eu nu știu să enumăr decât 5-6 : Opera, Safari, Mozilla Firefox, Internet Explorer și Google Chrome.

Internet Explorer : Îl folosesc (când îmi instalez windowsul) pentru a downloada Google Chrome. Consider că este înapoiat, consumă mult, rulează greu și este deținut de Microsoft, care a început să mă cam irite deși rulez cu sistemele lor de operare.

Opera : L-am folosit acum câțiva ani, prin 2007, de atunci nu știu cum și dacă a progresat.

Safari : Doar am auzit de el, însă nu l-am folosit.

Mozilla Firefox : L-am folosit o perioadă îndelungată de timp, a fost browserul meu preferat, însă a venit Google Chrome care i-a luat fața, zic eu! Dacă ați citit până aici știți, deja răspunsul. Rulează rapid, consumă puțin, are o interfață prietenoasă, și e de-a lui Google, adică un fel de mucu mucilor! Îl folosesc de jumătate de an, poate mai bine și sunt foarte mulțumit de el, se mai închide el câteodată de nebun, însă nu mi s-a blocat niciodată! Când am apăsat un click, ăla-i, te duce și la dracu în praznic!


Concluzie "Cel mai bun browser de internet (a se citi ca fiind părerea mea) este "Google Chrome"


7 comentarii :

 1. eu sunt cu opera!
  consuma putin, are design bun.
  parerea mea :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu cum se face ca si eu dupa ce installez windowsul primul lucru pe care il fac e sa pornesc obositu de IE8 si sa downloadez Google Chrome. Daca au facut un browser asa de reusit ma tenteaza sa incerc si ChromeOS.

  RăspundețiȘtergere
 3. eu de cand ma stiu folosesc Mozilla Firefox.E usor de folosit nu consuma cine stie ce,deci e perfect :)

  RăspundețiȘtergere
 4. ia fa o cautare pe C sau unde ai instalat windows ul si vezi ca ai un folder "google chrome" sau "chrome" si vezi ca iti mananca 3gb din hard. dar sunt de acord ca se misca cel mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe hard nu ma intereseaza cat ocupa, ma intereseaza viteza cu care ruleaza.

  RăspundețiȘtergere
 6. opera
  e foarte rapid are si turbo si e stabil e chiar in limba romana si site sa faca tot ce-mi trebuie

  RăspundețiȘtergere
 7. E bun Opera , dar afiseaza unele pagini aiurea. Naspa. chrome este bun , este rapid , Firefox cam la fel ca si Chrome , IE9 imi pare cam cel mai bun.

  RăspundețiȘtergere