miercuri, 2 noiembrie 2011

Articol cacacios


Am sa-mi iau inima in dinti si am sa scriu acest articol care mi-a venit in cap astazi in timp ce stateam pe wc :)). Daca ai citit primul rand si esti deranjat, poti sa te opresti pentru ca urmeaza ceva "urat mirositor", insa sunt sigur ca ai trecut macar odata prin situatia asta, sau cel putin, vei trece (asta daca nu stai langa padure si te-ai lasat de scoala).


Eram la facultate, program incarcat, de la 08 la 16, nu rezisti fara o mancare buna, care sa-ti umple stomacul, sa stii ca esti inca in picioare la ultima ora. Am avut ca meniu o portie de pilaf cu doua snitele mari din piept de pui si un ecler. Mancarea a fost delicioasa, la fel si prajitura!

In timpul cursului simt ca e ceva in neregula si ca ceva imi apasa stomacul, cineva voia sa iasa afara :)).Astept cu nerabdare pauza, iau servetelele si fug (optimizand traseul) spre prima toaleta care-mi vine in cap din toata facultatea . Intru in closet, cand esti in criza aia nu stii cum sa-ti deschei mai repede cureaua si da jos pantalonii, il vedeam atat de luminos si primitor! Ma asez, si cand sa dau drumul la un part, intra cineva in closetul alaturat. Strang din buci, insa simt o tensiune venind de alaturi. Probabil si el era in situatia mea, si era atent (la fel ca si mine) sa nu faca vreun zgomot prea dubios. Intre noi doi s-a creat un dialog la nivel de subconstient :
 "-Hai ma, pleca odata!
 - Pleaca tu ba,eu am venit primu'!".
La un moment dat scapa servetelele, le ridica rapid, totul facandu-se parca in vid (fara sunet, fara nici un alt semn de prezenta umana). Ma uit la ceas, e si 15, a inceput ora de vreo 5 minute, era o lupta pe viata si pe moarte, dintre noi trebuia sa cedeze unu. Parca am gandit cu voce tare, deodata se aude un sunet de bass la 30 Hz, nu prea il auzi, dar il simti, venea de la "vecinu'"! Intr-un final ma gadila pe ureche si zgomotul rezervorului de apa golindu-se. Se aud pasii lui din ce in ce mai incet (spre fericirea mea). Nu zic ce-a urmat, m-am ridicat, m-am spalat pe maini, si putin cracanat ma indrept spre sala in care aveam ora.

Invatatura : Niciodata nu e prea tarziu :))

Ps : Puteam fi mai porcos de atat! :)) Brb :-"

11 comentarii :