joi, 6 octombrie 2011

Steve Jobs a murit

Omul care a creat o companie cu rasunet mondial, si asta n-a fost doar atat, a dus compania Apple in topul celor mai bine cotate la bursa, chiar pe primul loc!

A murit din cauza mai multor probleme de sanatate, printre care si cancer. Il consideram un geniu al tehnologiei, designurile produselor sale pareau ca nu mai au nevoie de nici o imbunatatire, insa el dovedea mereu ca este loc de mai bine! Retragerea sa a fost ca o prezumtie, stia ca organismul nu o sa-i mai reziste si a cedat conducerea porbabil unuia la fel de competent.

 Sper ca Apple va fi mereu pe piata cu noi produse revolutionare, si ca moartea acestui geniu va fi doar baza unei companii de durata si prospere, multi ani de acum inainte!
"În 1984, Apple a anunţat lansarea primului mackintosh - un computer destinat publicului larg, care promitea să spargă toate convenţiile. De atunci, aparatele au evoluat şi au devenit o parte importantă din viaţa naostră. În 2001, acelaşi Jobs a prezentat lumii întregi Ipod-ul - un dispozitiv ce a schimbat radical felul în care oamenii ascultă muzică."

Google, o companie rivala as putea spune, este alaturi astazi de compania Apple in aceasta mare pierdere. Steve Jobs, 1955 - 2011

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu