luni, 17 octombrie 2011

Sa mai scriu si eu despre bomba?

Sunt multe bombe sexy amenintatoare in liceele bacauane da cica nu despre ele este vorba.De data aceasta discutam despre o amenintare cu bomba (adevarata cica, din aia care daca o gadili nu face meoow, face BOOM), menita sa atenteze la viata copiilor constiinciosi. Liceele vizate au fost : Colegiul National Gheorghe Vranceanu si Colegiul Tehnic Anghel Saligny.

Elevii au fost evacuati din salile de clasa, si cu lacrimi in ochi si durere in suflet, au plecat ascultatori spre calduroasele pub-uri din preajma liceelor. Probabil e o noua metoda de marketing, gandita de vreun patron, si bravo lui, a prins la public.

Trecand la lucruri serioase, va spun ca nu exista bombe in Romania, suntem prea saraci sa cumparam una si prea prosti sa o confectionam. Daca am fi fost undeva in Arabia, si as fi auzit despre aceste amenintari, m-as fi gandit intai sa las elevii in liceu pentru ca sunt mai bine paziti, decat sa-i scot afara in curte, unde e posibil sa fie amplasata bomba, si ca treaba cu bomba amplasata in liceu ar fi fost doar o momeala (am vazut prea multe filme).

Mi se pare doar un simplu joc a vreunui repetent sau a unuia care n-a promovat examenul de Bacalaureat, un joc de genul Counter Strike, doar ca e un singur "terorist", doua bombe fictive si multi "counter" pusi pe drumuri aiurea.

Deci, hai sa fim seriosi dragi romani, si asa natia noastra e de rahat, de ce s-o bagam si mai adanc?

Buuuuum! Ce dracu a fost asta? A, una din bombe, n-au reusit astia sa faca "defuse". Cineva sa le zica genistilor ca trebuie sa tina apasat pe E :)) Hai ca nu mai comentez nimic, apoi devin principalul suspect :)).

Foto1 : Rares Alexandru


Foto 2: Vlad Popa


4 comentarii :