sâmbătă, 15 octombrie 2011

Nu exista autoaparare in Romania!

De multe ori vizionez emisiunile lui Mircea Badea, si mereu ma surprinde, are logica, zice lucrurilor pe nume. Exemplu este aceasta emisiune in care vorbeste despre autoaparare. Sunt total constient ca o astfel de situatie se poate intampla oricand, nu stiu cum ar trebui sa procedez, sa ajut pe cel aflat in nevoie, sau sa nu pentru ca e posibil sa mi-o iau si eu in freza sau mai tragic, sa mor.

 O alta problema ar fi ca in Romania nu exista autoaparare. Daca esti atacat si fiind mai norocos ai primit un pumn in scafarlie, insa nu ai cazut dar ai apucat sa arunci si tu un pumn si cade prostu cu capu de ciment, esti raspunzator in fata legii pentru ca practic tu i-ai facut rau. De aici rezulta ca tre' sa-l lasi sa te bata, ca nu cumva sa-i faci vreun rau.

 Vizionati filmul si o sa intelgeti despre ce vorbesc.

Un comentariu :

  1. Decat sa-l urmaresti pe papagalul asta cu limbaj de mahala, mai bine "iti bagi un bat in fund". E ultima scursura din televiziune si cel mai trist e ca il urmaresc o gramada de oameni, care iau numai exemple negative. Pur si simplu nu ai ce invata de la un asa om, cu comportament de maimuta.

    RăspundețiȘtergere