luni, 24 octombrie 2011

Poșta Rromână și regula așteptării la coadă

Am fost astăzi cu Mihai să pun un colet la Oficiul 6 al Poștei Romane și să rezolvam niște treburi pe la facultate. Bineînteles că la poștă a trebuit să ne alăturam randului de 10 oameni.

Primul semn rău a fost acela că uitasem să iau un pix cu mine, și a trebuit sa imprumut unul de la un domn (caruia tin sa ii multumesc pe aceasta cale). Mihai se asezase la coada in timp ce eu completam acele formulare . La putin timp dupa ce ma apucasem de completat, il vad pe Mihai intre doua doamne dragute la vreo 60 de ani fiecare (facandu-si ochi dulci), certandu-se pentru "locul de parcare" ca deh, fiecare se duce la ghiseu doar sa puna o intrebare si apoi se strecoara printre primii pe motiv ca are doar o hartie de...(indesat in ***).Baba care s-a dus sa intrebe la ghiseu i-a zis celei venite mai tarziu ca are si ea un loc in spatele meu, dar cucoana ii raspunde pe un ton sictirit :"hotaraste-te, acolo sau aici!". Mihai intervine (intentia lui a fost sa le calmeze) insa baba ajunsa mai tarziu s-a luat de el ca generatia tanara nu mai are respect ca bla bla bla, si pana la urma babele s-au impacat, au devenit cele mai bune prietene, iar el, a cazut de fraier.

Dupa ce am terminat de completat, m-am alaturat la rand si la scurt timp dupa asta auzim o voce din spatele nostru spunand: "De asta nu ne dau astia caldura, va vad pe voi imbracati asa in luna noiembrie". Se referea la Mihai bineinteles, care avea doar un tricou pe el.
Cand am ajuns la ghiseu, mai aveam de completat 3 caractere care trebuiau musai scrie cu acelasi pix cu care a fost completat si restul formularului. Deci ia-l pe nenea cu pixu' daca mai ai de unde. Am luat alte formulare si am plecat in graba spre facultate cu gandul ca ma voi intoarce cu ele deja completate, casieria facultatii era deschisa pana la 14:30 si noi bineinteles ca am ajuns la 14:32. Intr-un final am rezolvat cu posta

Tot din clubul celor care stau la coada facea si domnul din poza alaturata, stiu ca nu e frumos dar ne-am amuzat putin (nu chiar putin) pe seama marcii jachetei lui.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu