vineri, 14 octombrie 2011

Masini de raliu in traficul din Bacau

Credeam ca raliurile o sa incurce traficul din Bacau, insa a fost invers, proasta organizare a incurcat acest eveniment. Dimineata circulatia pe centru a fost inchisa si prin oras s-a circulat bara la bara, cand s-a dat startul, centrul a fost deschis iar masinile de raliu trebuiau sa se strecoare ca sa ajunga pe platforma special amenajata pentru a putea fi prezentate.

Dupa ce au fost prezentati, acestia au plecat spre parcarea Stadionului Municipal Bacau unde aveau service-ul, pentru ca apoi sa aiba ca destinatie circuitul Chietrosul, Hemeius, Trebes.

Distractia sutelor de cai putere tine doua zile, urmand ca maine in jurul orei 17, raliurile sa ajunga la finish.6 comentarii :

 1. pfff...ce rau imi pare ca am pierdut prezentarea, insa au trecut vreo 5 masini de raliu pe langa a mea...ce sunet si ce vibratii!!!le simteai si in stomac. superb

  RăspundețiȘtergere
 2. :)).cam da.oricum ce trafic e pe centura mica (prin izvoare)...ajungeam mai repede acasa pe jos decat cu masina.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut Mihai!

  Aglomeratia nu s-a datorat neaparat inchiderii traficului in centru. Si cind traficul a fost deschis a fost aceeasi problema. E vrb de afluxul de pasionati/echipe/mass media, din estimarile organizatorilor cam 2000 veniti din intreaga tara, care a inregistrat un virf vineri si simbata. Era plin de masini de Iasi, Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj..! Hotelurile Dumbrava, Travel Europe, Decebal nu au avut in acest weekend nici macar 1 camera disponibila! Nu poti face un eveniment de asemenea anvergura fara a crea un disconfort in trafic. Dar pt cistigul de imagine al orasului si pt bacauani, eu zic ca merita!

  Dinu Pancescu

  PS: fain filmul tau cu SS din centru. L-am postat si eu pe profilele FB a citorva piloti.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc domnule Pancescu pentru aprecieri si pentru distributia filmuletului!

  RăspundețiȘtergere