marți, 18 octombrie 2011

Esti un fraier ca mine, faci parnaie, esti vedeta, nu faci parnaie!

Zilele astea mi s-a facut capu mare pe tot internetu' precum si la tv si radio cu acest caz a lui Serban Huidu (de la Cronica Carcotasilor) care a intrat cu ML-ul pe contrasens, a ciocnit un Logan, iar urmare a acestui accident : trei oameni decedati. Propun asa : stergem numele Serban Huidu in ecuatie, il inlocuim cu Mihai Enasel (sau cu un oricare alt fraier de pe strada). Mama ce scandal iesea. "Criminalul ala, a omorat trei oameni, inchisoare pe viata, sa nu mai iasa, bou dracului, cine i-a dat carnetu', futu-i grijania ma-sii!" Eram batut cu pietre, dat foc si stins cu pisat! 

Citeam intr-un (daca se mai scrie asa dupa noile reguli) ziar ca vor astia sa schimbe legislatia datorita cauzelor in care s-a produs accidentul. Daca as fi condus eu acea masina, si ar fi derapat, asa cum vor astia sa iasa la ancheta, nu tot eu eram vinovat? eram la volanul vehiculului.

Sa fi fost in locul lui, nu m-as fi urcat la volan, stiind ca am probleme cu bibilica de la accidentul precedent (cel de la ski), ori as fi condus mai prudent, tot din aceeasi cauza.

Sunt impartial, nu vreau sa fiu eu fiu eu primul care arunca piatra si nici calaul care da drumul ghilotinei, insa exista legi in tara asta (chiar daca nu se observa, ele chiar exista!), toti suntem cetateni si de aceea suntem supusi acestor reguli. Ca e Serban Huidu, ca e Nicolae Guta, ca's eu sau ca-i Basescu dupa ce bea un pahar, toti trebuie sa ne supunem, altfel ar fi haos (cum si este).


3 comentarii :

 1. ai sa vezi ca musamalizeaza totul pe fata :| si iese asta nevinovat :|

  RăspundețiȘtergere
 2. Mihai, in astfel de cazuri nu se face parnaie indiferent de numele pe care-l ai.Asa e legea la noi, se da cu suspendare

  RăspundețiȘtergere
 3. @Gaby Foarte dragutz!
  @Mihai Enasel Oricum eu cred ca viata este corecta undeva foarte departe ( nu vei observa decat in timp). Huidu a avut de ales sa lase "justitia" sa faca treaba sau sa o obstructioneaza cu bani / cunostinte.... DAR crezi tu ca in subconstient, inconstient, constiinta lui nu ii va ramane ceva care ii va face toata viata praf? Oricum rezultatul va fi mai tarziu, dar va fi...

  RăspundețiȘtergere