duminică, 2 octombrie 2011

Era sa raman fara vreo 3 degete

Am fost astazi cu cativa prieteni pe un ultim traseu cu biclcleta (pentru mine). Speram sa fie totul bine, insa a fost dezamagitor. Pana am ajuns in padure am facut jdemii de opriri. Am mancat pe niste busteni, apoi i-am dat la vale pe drumul forestier.

Probremele incep sa apara. Cade un schimbator, si este reparat cu o bucata de sufa, improvizatie pur romaneasca. Drumurile se intersectau, mergeam mai mult la ghici. Trecem printr-o nucarie, 3 drumuri, unul in dreapta unul in mijloc si unul in stanga. O iau pe cel din mijloc, Dorin era in fata mea, si n-apuc sa vad de un nuc ca fute o frana brusca, franez si eu insa gropile si santurile de o parte si de alta, m-au aruncat la vreo 3 metri de bicicleta. M-am julit la soldul stang, la cot si era sa raman fara vreo 3 degete de la mana dreapta. Bicicleta nu a suferit prea multe, doar pedala stanga e rupta.

Cam asta a fost aventura de azi, promit sa nu mai repet traseul acesta.

6 comentarii :

 1. Pentru mine, un traseu de genu cu intamplari de genu ar fi super. Dar, pe de alta aprte eu m-am apucat de BMX, deci sunt discipline diferite. Mie-mi place cand ma busesc, inseamna ca am dat tot ce-am putut.

  RăspundețiȘtergere
 2. ultim traseu cu bicicleta? Adică renunți sau cum?

  RăspundețiȘtergere
 3. Am uitat sa-ti zic ieri, dar exact ca tine am patit si eu acu vreo 3 saptamana pe traseul din Valea Seaca de iesi sus pe Magura la stana...Frana + santuri = buf. Noroc ca apucasem sa franez din timp si juliturile au fost minime.
  Bine ca nu ai patit ceva mai grav.

  RăspundețiȘtergere