sâmbătă, 29 octombrie 2011

Balul Bobocilor - Gheorghe Vranceanu Bacau


Am fost prezent la Balul Bobocilor din Colegiul National Gheorghe Vranceanu la invitatia unui prieten si totodata candidat la titlul de Mister, Vlad Popa.

Am stat in primul rand ca sa pot face cateva poze, si probabil de asta mi s-a parut cel mai distractiv bal al bobocilor de pana acum (incluzand perioada in care am fost eu in liceu). Nu ma asteptam ca niste adolescenti de clasa a IX-a sa ma faca sa rad in halul in acela. Au avut momente pur si simplu dementiale.


Au fost si clipe in care as fi vrut sa stau departe de boxe, iar fata aceea blonduta cu rochie neagra care tot zicea "it is not about the money" aparea in mintea mea ca o drujba care sta gata gata sa-mi taie scarita, ciocanu' si nicovala (inteligentii se vor prinde repede). Voiam sa ii arunc cu ceva sa inceteze, insa Contrasens era acolo, veghea totul, iar impreuna cu Amalia ma puneau cap de afis in Ziarul de Bacau.M-a incantat insa Manea Andrei care a interpretat cunoscuta piesa a lui Florin Chilian, Zece. A cantat extrem de bine!

Castigatorii locurilor fruntase au fost :
Miss : Georgiana Solomon, II - Diana Coros, III - Anastasia Balan
Mister : Mihai Iavorschi, II - Tudor George, III - Razvan Vamanu
Miss Popularitate : Cezara Cheptea
Mister Popularitate : Vlad Popa
Felicitati si celorlalti concurenti, ati fost buni!

Pentru a vedea pozele :1 Balul Bobocilor - Gheorghe Vranceanu
2 Balul Bobocilor - Gheorghe Vranceanu
3 Balul Bobocilor - Gheorghe Vranceanu
Pentru a le descarca :Descarca

Acele albume vor ramane o saptamana sau doua, apoi vor fi sterse.

4 comentarii :

 1. Vreau sa te bag in seama desi, recunosc, e un mare efort.Cunostintele tale," biologice"le-am remarat (desi nu fac parte, poate, din tagma celor inteligenti).Daca reusesti sa dai un coment de specialitate sa stii ca putea fi oricare altul , dar nu cel muzical, ptr. ca esti complet in afara, obiectiv vorbind mai bine te ocupai de sport, ceva de genul aruncarea greutatii...(pe scene, logic)

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi cer scuze daca te-am jignit, probabil n-am stiut eu sa apreciez, ori calitatea sunetului lasa de dorit in locul in care stateam.

  RăspundețiȘtergere
 3. inregistrari video de la bal se gasesc undeva?

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu nu am filmat, incearca pe Youtube in caz ca nu ai incercat deja.

  RăspundețiȘtergere